Porturi si internet de la UPC in Bucuresti
Salut
1. cine mai are net de la UPC in bucuresti ?
eu am net de 52 ron , de pana la 24 Mbps si merge destul de greu.
de ex am descarcat fisierele de la Kingblana cele de la sectiunea Movie cu She Holmes cu 400 KB/s , ceea ce este putin , altadata au atins 600kb/s .......trailerul de Avatar in schimb descarcam cu 1 MB/s.
descarcarea depinde foarte mult de cat de mare este banda alocata de serverul pe care este pus un anumit fisier ? si / sau de cat de mult este accesat fisierul de mai multi useri ?
mentionez ca am un router linksys wrt54 gl , iar descarcarea o faceam pe laptop in regim wireless ......care totusi sustine o viteza de 54 Mbps superioara vitezei de 24 Mbps oferita de UPC, deci wireless nu ar trebui sa fie o problema la descarcare....
vroiam sa intreb daca si voua , celor care sunt conectati la upc, va merge la fel de greu. ma asteptam la o viteza superioara celei de pana la 12 Mbps, dar vad ca cresterea este relativ simbolica.
in zona mea, alta posibilitate de conectare nu prea mai am, decat sa-mi reinstalez telefonul de la romtelecom ceea ce nu vreau sau sa-mi iau un net mobil de la proveiderii cunoscuti: vodafone, orange, cosmote, digi care vad ca au acum in oferte viteze mobile de pana la 21 Mbps. Pentru un trafic intens, descarcare de fisiere, este sustenabila alegerea unui net mobil? Cine are poate sa spuna cat de multumit sau nu este ?
folosesc torrente destul de mult, si vitezele de descarcare sunt de max 1 MB/s
cei de la UPC mi-au recomandat sa folosesc porturile de descarcare mai mari de 20000 , sa fie intre 20000 si 60000
2. care este treaba cu porturile astea : 80, 8080, 12000, 20000 ..... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
multumesc mult pentru comentarii