-
George Hotz revine
Hackerul George Hotz a reusit sa sparga sistemul de protectie la consolele PS3.O lovitura egstrem de grea pt Sony care acum a inceput sa cerceteze cazul.In 2007 G. Hotz a spart sistemul la Iphonuri (care functionau doar pe AT&T ) acum dupa 3 ani dela aparitia pe piata a PS3 le sparge si la acestia sistemul!
Sursa:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (e in lb maghiara)
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] in limba romana
-
Respecte!
Mamaaaaa asta numai roman poate fi...
George=Gheorghe
Hotz=Hot-ul!!!!!
Gata...l-am "spart"si eu...adica l-am dibuit....o fi din Valcea?!:D
Lasand gluma la o parte,e tare baiatul sau fata ce o fi.Sincer.
Tot respectul pentru el/ea.
Avand in vedere ca singur a desfacut ce o armata de tehnicieni si ingineri programatori au facut.
Eu,daca ar fi dupa mine pe astia i-as ridica la ranguri de maestri in informatica si nu i-as blama si i-as purta prin tribunale.
Bafta!
-
Iti dai seama ca au si eu "remuneratiile" lor, intr-un fel sau altul isi primesc si meritele financiare... doar suntem in secoul 21. :D
Cat despre ceea ce fac... si eu sunt sustinator al politicii open source insa atata timp cat "incalca legea" nu vad de ce nu ar fi pedepsiti la fel ca oricare altul...
-
Code:
Tot respectul pentru el/ea.
deci nu esti sigur?:D
-
Respecte!
Nu am "verificat/o"
Te risti?:D
Poate ai noroc si e o ea!:lol:
Bafta!
-
Din pacate:............