As dori sa vad poze cu noutati ce apar despre aceasta planeta.
Planuiesc ca ,in curad sa ma mut si nu stiu unde pot cumpara o bucata de pamant aici sau acolo :oops:
Lasand gluma de oparte chiar exista?
Printable View
As dori sa vad poze cu noutati ce apar despre aceasta planeta.
Planuiesc ca ,in curad sa ma mut si nu stiu unde pot cumpara o bucata de pamant aici sau acolo :oops:
Lasand gluma de oparte chiar exista?
Vecinul meu s-a mutat luna trecuta pe Marte intr-un crater cu 2 etaje... zice ca e foarte multumit... :dance:
Ontopic: daca ar exista viata pe Marte crezi ca ti-ar spune careva? Guvernele fac orice ca sa tina secret un OZN care a misunat pe langa Pamant si tu te astepti sa lase la liber o astfel de informatie? Fii serios...
Tocmai asta as vrea sa aflu...poate intervine si yky cu deyali mai amanutiteQuote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am un melc in gradina care se tot plimba cu o pancarta pe care scrie..SANT DE PE MARTE!!!!!!..dar nici un coleg de gradina sau leguma nu l baga in seama,o pun pe seama balegar ului din gradina,prea mare concentratia de nitrati
o fi adevarat sau nu????
sa nu te superi gobi ca te belesc:)
Sa intelegem ca @yky a fost pe marte?Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca gobi scria titlul cu "gz" in loc de "x" ii raspundeam mai pe larg:D
Asa pun doar 1 poza!Ce zici ala de acolo face miscarea zilnica:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asta sa sti ca nu stiu :D dar are un hoby aptopiat :DQuote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oh, doamne!!!......de as mai avea timp si pentru celalalt hobby...???? ce frumos ar fi . In perioada asta nu am avut timp, nici aici sa mai intru d'apai sa scot telescopul si sa scrutez adancimile cerului instelat.:)
Dar .....imaginea aceea pana la urma cred ca mi-au facuto americanii cu sonda lor care se plimba pe marte de ceva vreme.:clap: Am fost pe acolo sa caut si eu un loc de casa ca tot omul si am tot umblat pe toate coclaurile si la un moment dat am obosit si m-am asezat pe o piatra....:dance:......taman atunci hop si robotelul care facea poze....:lol:
PS: Oricum Marte mai are multe surprize ....apa e clar dovedit ca este.
pana si pe Luna au descoperit ca e apa ......
In drum spre Marte o mica escala de un "suc " pe Luna...??????
Quote:
Originally Posted by doktorofsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poza asta am pus-o si eu anul trecut sau prin 2008 si rautaciosii spuneau ca seamana cu Elodia :lolsign:
Noi cautam civilizatii extraterestre dar putem de exemplu sa comunicam cu pestii_
oare daca ii intalnim pe martieni cum o sa comunicam cu ei_:comp:
Cei de la bullshit! au zis ca n-ar fi