Oscam mai bun decat NEWCS !!!
Salutare oameni buni şi La Mulţi Ani !
Pentru cei mai vechi de aici ştiu că am ales intodeuana variantele care s-au dovedit a fi de viitor. Acum vă propun OSCAM pentru toţi cei care au probleme cu cartele NDS sau N3 care nu sunt inghiţite de CCcam direct. Cu precădere cartele N3 de la Digi si NDS de la Sky. Gurile rele ar spune ca acum ar merge si Boom dar nu am avut cum verifica.
De ce oscam ?
Este software open (se poate interveni asupra codului sursă) acest lucru asigurand o imbunătăţire permanentă a softului.
Dacă aveţi intrebări in măsura timpului vă pot indruma paşii spre această configuraţie.
La bună vedere !
OSCAM TVR1 - Status necunoscut
Oscam este un intermediar, el nu face decodarea directa ( gen mgcam, CCcam, gbox etc). Trebuie vazut ca o parte de intermediere. Ce are bine implementat este legat de a citi cartele din interfete specializate sau/si din diferite emulatoare (localele din aceste meulatoare), cum ar fi CCcam, Gbox, Newcs.
Pe scurt Oscam poate citi cardul de TVR1 dar nu pote sa decodeze, avand nevoie de un alt emulator in spate. Daca cineva imi ofera o posibilitate de a testa acest card o fac cu placere si cel mai probabil putem pune si un HowTO .
Momentan .. oscam nu are ( e deja prea vechi ?) suport pentru Nagra N2 si Nagra N1.
La buna vedere.
OSCAM mult mai bun decit NEWCS !!!!!!!!!!
In combinatia CCcam / NewCS mi se tot bloca cardul de D... N3, dar in combinatia CCcam / Oscam mere super bine.
Pe viitor ar fi frumos daca si cardul de TVR HD ar putea fi citit de CCcam sau in combinatie cu Oscam.