Am un receiver analogic cu un tuner extrem de sensibil-SHARP credeti ca este posibil sa-l pun pe kaon?
Va rog sa raspundeti doar daca va pricepeti!!!!
Printable View
Am un receiver analogic cu un tuner extrem de sensibil-SHARP credeti ca este posibil sa-l pun pe kaon?
Va rog sa raspundeti doar daca va pricepeti!!!!
nu se poate....Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am vazut,credeam ca reusesc.... .imposibilul!Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca ai shemele interne de la tuner si de la kaon se poate dar trebuie un profesionist sa stie cum circula tensiunea pe acolo prin pinii aia si ce scoate fiecare pin si la ce foloseste.... plus ca pe analogic e alt format -"analogic" iar pe kaon e "Gigital" sau kaonul e tot analogic deci trebuie un super electronist (un inginer gen "hop hop stie tot )sa o scoata la capat sa stie cum sa puna in functie doar pinii de care ai tu nevoie ? si mai este o chestie : pini nu sunt la fel pe soclu nu se potrivesc trebuie sa gasesti un mod de fixare ,dar cu niste lipituri fine iese ceva ,dar pana la urma iese o improvizatie si nu stiu daca face baniiQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate iei mai bine un receptor cu un tuner sensibil din fabrica,decat sa iti complici existenta
unde se poate gasi soft cu patch pentru un receptor opentel osd 4000v.
Ai incercat aici?Quote:
Originally Posted by scufundac [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]