e posibil sa prinzi programe care sunt in banda C cu lnb normal de banda KU?
Printable View
e posibil sa prinzi programe care sunt in banda C cu lnb normal de banda KU?
nu.Quote:
Originally Posted by kcrysty [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti sa l modifici, dar cred ca n are rost sa te complici.
ia unu nou.
Cristi face referire ca prinde cu DM 800 HD , parabola de 1.4 Discovery HD care este transmis pe 36E si are polarizare circulara...
@kcrysty
faci o confuzie! polaritati circulare exista atit in banda C cat si in banda Ku.Din cate vad in titlu tu doresti sa receptionezi pachetul NTV+ de pe 36E!Acesta este in banda Ku dar pe polaritate circulara .Uite eu stau in N tarii si iti spun , canalele codate sunt transmise la o putere mult mai mica, deci e obligatorie folosirea unui lnb py polaritati circulare pt ca sa vezi NTV+
12303 L tp care m-a interesat pe mine pt 7TV si Bridge Tv (acum vad 7TV de pe 53E iar Bridge tv de pe 90E in banda C ) nici nu-mi intra ca sa pot memora canalele cu lnb obisnuit! Daraca, altele sunt si mai slabe sau nu intra deloc:D
Uite aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] am deschis un topic mai demult , spre nemultumirea unora, (care inainte sa puna mana ca faca ceva, critica), despre cum se face aceea placuta depolarizatoare pt polaritatile circulare (NTV+) pe care vrei sa le vezi.Merge mai bine ca cel din magazin , dar poti sa cumperi unul gata , nou de la suceava.Alegerea iti apartine!
P.S: Chiar ieri am facut la cineva interesat poze de pe 36E pe care le public si aici:
11727 L 27500 tp cel mai tare
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
12303 L 27500 limita minima ar fi fost 60% pt fec de 3/4
restu cum am zis mai slabe , testat cu antena de 125cm si lnb Laser Gold
Adaug ca la polaritaile circulare:
L=V vertical
R=H orizontal
Asteapta , evident dc ai radbare (2 saptamani aprox) pana intra in functiune W7 care promite o imbunatatire a semnalului
deci eu am un dream 8oo si un lnb penal de 0,6 db marca necunoscuta,antena offset de 1,4m si fara nici un fel de setare reusesc sa prind cu el 11727L27500 3/4 ,12073L27500 3/4 ,12111L27500 3/4 si atat restul transponderelor nu le receptionez.Si aici eu sunt nelamurit cum de se intampla fenomenul asta.
care este locatia ta kcrysty?
Indiferent unde locuiesti, satelitul il localizezi pe 12521 H 4340 1/2 unde e Lider TV !Restul inseamna reglaje fine!
Incearca si 12174 L 27500 care este si el tare
in bacau stau si cum am montata antena asa a ramas
pe canalul lider tv am semnal69% iar pe discovery hd am 54%
cumpara un lnb circular sau faci unul dar sa fie ceva de calitate gen Inverto, Smart, Hirshman,MTI.Cred ca pt Bacau vei avea nevoie d e o antena mai mare, de preferinta prim focus
asta stiu ca trebuie o antena mai mare dar eu sunt nelamurit cum de intra pe lnb normal cateva tp de pe acel satelit
uita-te aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si vei vedea ca cele cu pol circulara se afla pe spotul rusesc(acoperire slaba pt ro) iar cele liniare pe cel fixed.
Minuni se mai intampla... Poate LNB-ul poate receptiona shi KU liniar shi KU circular, ca sunt shi de asha tip...??? Altfel nu prea are cum sa vezi ceea ce zici???
si acum intrebarea mea este daca mai receptioneaza cineva asa cum receptionez si eu cu un lnb normal vreun canal de pe satelitul respectiv,chiar am facut si o poza lnb dar nu stiu cum sa incarc acea poza
@vladcarama se poate receptiona cu LNB normal si Ku liniar si Ku circular deoarece semnalul emis mai ales pe 11727 L 27500 este foarte puternic.
Pe cateva Tp cu polarizare circulara nu intra cu lnb normal este mai slab semnalul si atunci necesita un Lnb in Ku cu polarizare circulara.:)
ai dreptate am mai intrebat si cica se poate receptiona si cu un lnb normal