Help!! Subtitrare pt ProgDVB
Oamnei buni..are cineva un plugin, un module pt subtitrari pe ProgDVB pt GIGI..
Am cautat toate prostiile am incercat si sa schimb Video Render... si nu merge ....iar cand merge merge prost...nu e in ton cu imaginea si are si un background nenorocit.
Re: Help!! Subtitrare pt ProgDVB
numai deschide topic de discutie inainte sa dai un search.Sa mai discutat dute si tu la topicul de discuti DIGI FILM subtitrare
Pai am citit ce scrie pe acolo....si nu e de mare ajutor.
Plus ca era discutia de ceva vreme..si am zis ca intre timp o i aparut ceva pt ProgDvb.
Oricum.... Scuze...
nui nimic ptr progdvb si alt player deocamdata nu merge foloseste TSREADER si daca vrei sa continui discutia te rog sa postezi aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Pai am citit ce scrie pe acolo....si nu e de mare ajutor.
Plus ca era discutia de ceva vreme..si am zis ca intre timp o i aparut ceva pt ProgDvb.
Oricum.... Scuze...
ProgDVB e jalnic din toate puncetele de vedere .. depinde de ce placa ai poti folosi alte softuri. Cu MyTheatre merg subtitrarile cu orice placa cu ProgDVB numai daca ai SS2 merg (eu personal am testat cu un Nexus 2.1 (SS1) si cu o Nova Budget si nu a mers insa cineva confirma ca pe SS2 merge) sau poate si cu altele dar cu ss1 si nova NU merg. Un alt soft cu care merg este DVBViewer dar asta e pe bani si dezvoltat special pentru SS2. Ultimele versiuni merg si cu drivere BDA ale altor placi. Doar versiunea Pro de la DVBViewer suporta pluginuri bine alte versiuni cu ceva patch dar nu merg bine se pare.
A aparut versiunea 5.11. Se pare ca merge bine subtitrarea dar din pacate la mine tot mai face figuri si ma da afara din program daca ma joc prea mult cu programele.
mooo voi ati luato razna cu postarile,eu am crezut ca pun punct cu postul meu de sus,aveti sectiuni dedicate