Din sumar :
- Enigma2 IPBOX - panelul RSP
- TVR HD pe IPBOX Enigma 2
- Inregistrare pe PC de pe Dreambox
- Televiziunea interactiva
- Asaltul Linux la Optibox
- AZ Box Elite
- Vantage VT1
- Optibox 8750 HD
- posta redactiei
Printable View
Din sumar :
- Enigma2 IPBOX - panelul RSP
- TVR HD pe IPBOX Enigma 2
- Inregistrare pe PC de pe Dreambox
- Televiziunea interactiva
- Asaltul Linux la Optibox
- AZ Box Elite
- Vantage VT1
- Optibox 8750 HD
- posta redactiei
Cam tarziu la tine :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A inceput sa fie trimis spre abonati?Pt ca astept si eu sa fie trimis la mine de data asta.
Va multumesc!
la mine a ajuns de ieri ...
articole foarte bune scrise si de otheitis :)
Am inteles!La mine nici macar o revista gratis nu o sa ajunge asa cum au promis....Sa fie tare sa ma duc sa cumpar pe revista care am scris si 2 articole!Dar ma obisnuiesc ca traiesc in Romania incet incet!
@Otheitis Deh ! cam tarziu ce-i drept ... Adrian a fost ocupat pana peste urechi ! asa ca si eu am obtinut revista de la un magazin specializat ...:agresiv:
Macar sa il trimite in format pdf...Asta este usor!
Otheitis o sa-ti ajunge revista. Tiprografia livreaza mai intai spre abonati. Revistele de protocol sunt trimise separat de catre Adrian. Stai calm nici la mine nu a ajuns inca. Noroc ca mai am si abonamentul.
ok!Astept...
Tu ai scris prezentarea lui Vantage VT- de la pagina 39?Daca da,sint curios sa aflu daca ai testat acest receptor sau l-ai compus dupa informatiile aparute pe internet?Ar fi prea frumos si,de ce nu,de invidiat sa poti avea un astfel de Lamborghini al receptoarelor de satelit!Quote:
Originally Posted by otheitis
Ce ne mai poti spune despre Vantage VT-1 daca tu esti autorul articolului?
@costel1 este cam greu sa am pe posesia mea pe respectiv receptor din moment care inca nu este pe piata.Ceva care este scris clar la articol "Vantage a anuntat lansarea"Informatii asa cum am scris eu la revista HDTV Romania sunt de la Vantage Digital Gmbh si toate fotografie.Sper ca te am lamurit,