-
DM800 clona ???
Ce parere aveti despre clonele DM800 HD merita sa cumpar una ,eu am 2 clone DM500S si m-am gandit sa-l schimb pe unul cu un DM800 ce ma sfatuiti sa fac ,ma tenteaza si un Optibox Aligator cand o sa apara insa nici la acest receptor nu-i cunosc performantele .Astept sfaturile voastre .Multumesc !
-
DM800 clona
Eu am una in teste, ce pot sa-ti spun ca toate clonele mai dau din cand in cand "tune failed". Si originalele mai dadeau, dar la ultimile imagini se pare ca s-a rezolvat. Rezolvarea la clone e sa-i pui o sursa mai mare, macar de 4A si ventilator ptr racire. In rest nu am remarcat probleme.
-
Eu ca detinator de clona nu iti recomand clona.Au destule probleme in continuare datorita improvizatiilor gen radiator pe procesor care atinge un anume condesator de pe tuner ,il dezlipeste si apar probleme de semnal sau pierderi setari sateliti.Ca sa nu mai vorbim de SIM care nu se poate updata si nu poti instala ultimele imagini sau drivere decit modificate si fara cele mai importante update-uri la procesor sau tuner.
-
si eu am tot o clona dar nu am avut probleme cu ea, are radiator pe procesor + cooler instalat din fabrica functioneaza foarte bine, si chiar nu se incalzeste exagerat,merge in limite normale, si nu in ultimul rand am avut si un DM500s cu care nu aveam semnal pe rtl4...5, acum cu DM800 nu mai am asemenea probleme, acum am semnal pe acestea canale si nu numai
-
gasesc undeva o clona in jurul sumei de 1000 de lei cu grantie macar un an?
am si eu un optibox 550, de care sunt foarte multumit, de un an si ceva, timp in care s-a ars tunerul si a fost inlocuit la garantie (elstar).
a, si pana imi iau tv full hd canalele hd se vad si pe scart sau merg doar cele SD?
at atasat hard la acest decodor? cum merge?
cu racirea nu ar fi problema, am un laptop caruia i-am confectionat un cooling pad cu 4 ventilatoare de 9 cm :lol: deci zgomotul n-ar fi o problema (laptopul daca va itnrebati, are un procesor de la amd, si cica e de gaming, dar se opreste dupa 5 min dupa orice joc solicitant...de aici si curentii de aer :)) )
-
(laptopul daca va itnrebati, are un procesor de la amd, si cica e de gaming, dar se opreste dupa 5 min dupa orice joc solicitant...de aici si curentii de aer :)) )[/QUOTE]
Salut,
Ce model este laptopul Hp cumva ?
am reparat zilele trecute era de la procesor nu mai avea pasta :)
Asa ca spor la desfacut suruburi.....si iti garantez ca o sa mearga la fel ca si unul nou
:cheers:
-
nu e pasta de vina, coolerele la toate laptopurile din seria asta sunt pacatoase. se umplu de praf si fac ca o moara...nici nu se pune problema sa il folosesti undeva fara sa atragi priviri. e un MSI gx610px 056eu. are garantie, momentan caut un hard pe care sa fac backup la hard, il pun la pachet si il trimit la garantie. (are sigilii la hard si memorie)
sfatul meu: nu va luat laptop-uri msi. am doua MSI-uri, un ex705x de care sunt foarte multumit, fata de cel pe AMD. mai am un eeepc, care le da ckasa la amandoua, cand vine vorba de soliditate si calitate la constructie. dar baza e un tablet pc de la HP, care isi merita fiecare banut. deci firma conteaza,
dar vreau dreamblox clona :lol:
-
daca nu ai ce face , cumpara clona ! din 24.12.09 -pina ieri = tuner mort ! zgomot infernal la ventilator , timp de raspuns la schimbarea canalelor mare ! un 500s clona nu se compara cu 800 ( cu diferenta hd ) !!!
-
Nu aruncati banii la clone care se vinde stinga si dreapta....Sunt varza....Luati macar un original sau un alt receptor HD care sa stie macar cccam ca client....