Cum setez antena la ...dm800hd
Ceva e ciudat la dm800 astea.ma chinui deja de 2 zile sa pun satelitzii pe el.
Am antena cu motor care e pusa pe 0(Astra).cand vrea dm muta anteda daca ii dau optiunea GOTO 0.Acum 5 minute aveam semnal pe nenorocitul de astra.Am intrat la tuner config sa vad cum de l-am facut sa mearga fara sa skimb ceva si acum iar a disparut astra.Care e diferenta dintre use usals sau nu?
Poate sa spuna cineva cu ce imagine merge nenorocitu alsa mai bine si cum masa sa il fac sa mute nenorocitul ala de motor? acum am nabilo 0.12 ala.am avut newenigma si gp4.5 pe el.M-am tot uitat pe forum dupa setari si am tot incercat..imi vine sa il sparg.Asa ca AJUTOOOOOOOOOOOOOOOR :sorry:
sa revenim la pozitionare
m-am gandit sa incerc iar.pana acum cred ca am pus antena pe 0.
daca intru in meniu si ii dau "GO TO 0"...dupa ce ajunge pe 0 daca intru in satfinder pot sa ii dau pe orice satelit ca se duce pe el fara probleme.problema e ca de exemplu il pun pe thor, ma uit la gigi putin si din lista de canale selectez alt satelit.....atunci se duce in balarii...(eu cred ca dm800asta meu considera horul sau oricare alt satelit pe care se afla ca si 0*)
Nu inteleg de ce daca ii dau GO to 0 si din satfinder dupa ce a fugit pe 0 merge pe orice satelit si daca selectez programe nu merge pe sateliti.poate nu sunt chiar pe 0 sau mm.
ceva pareri?
.