Incerc sa gasesc un receiver pe linux digital terestru si satelit care sa accepte enigma1-2 si sa mearga bineinteles si in share,ceva recomandari? multumesc anticipat!
Printable View
Incerc sa gasesc un receiver pe linux digital terestru si satelit care sa accepte enigma1-2 si sa mearga bineinteles si in share,ceva recomandari? multumesc anticipat!
DREAMBOX 8000:clap:
Sunt dispus pentru maxim 500-600E,am o comanda pentru cineva si nu plateste mai mult de 850E pentru toata instalarea,deci? o alta varianta?
cel mai bun si mai ieftin e optibox linux 500s cu motor si antena=700 lei noi e ce mai buna afacere
uite:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man,tu nu sti sa citesti? imi trebuie receiver cu tuner dublu: terestru si satelit nu clone d.ig.itale pentru satelit!!!!Quote:
Originally Posted by coco20 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
super e ok dar...imi trebuie HD!,multumesc orcum!Quote:
Originally Posted by Ionutz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu ai spus ca vrei HD...Quote:
Originally Posted by dreambox80 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
uita-te si pe aici...