După multă vreme , a apărut in sfarşit o nouă versiune de Messenger.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
Printable View
După multă vreme , a apărut in sfarşit o nouă versiune de Messenger.
.
Da, eu personal sunt mult mai multumit de aceasta versiune decat de versiunea anterioara, despre care am multe cuvinte de nemultumire. Deocamdata versiunea 10 e mult mai ok.
Yahoo Messenger 10.0.0.1241
Noua versiune corectează (printre altele) multe bug-uri privind apelurile video.
.
Mda, nu imi merge webcam-ul laptop-ului...
eu raman la versiunea 8 care dupa mintea mea ce a de pe urma,ramane cea mai buna varianta:)
Messengerul consuma foarte multe resurse si de aici ideile impartite.
Pe laptop, fiind putin mai slab, doar 1gb de ram folosesc Yahoo Messenger 8, e destul de ok la ce performante doresc de la laptop, 10-le se misca mai incet, dureaza mai mult pana se logheaza, pana isi intra in forma.
Acasa pe PC folosesc Yahoo Messenger 10, deh, am 4gb ram.
nu m am referit la resurse care sant si prea multe dar eram mai tanar si vroiam sa fie ozn,nu am mai facut upgrade de vreo 3 ani ca nu am de ce,revenind on topic zic de 8 ca e cea mai stabila deoarece nu am avut nici o problema cu el,plus consumu de resure si stabilitate pe cand la 9 nici nu imi mai vin in minte cate ar fi,iar la 10 ce sa zic doar una mare si lata,nu ai accept la web decat daca parteneru tau are aceasi versiune
Yahoo Messenger 10.0.0.1258
Download [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.