Cum deosebim originalul de clona
Salut!Sunt incepator in domeniul receptoarelor si ma gandeam sa schimb actualul Echosmart cu un dreambox 500s.Am gasit pe Ebay la un vanzator din China DM500s cu 65€ transport inclus.Dupa poze si declaratiile vanzatorului aparatul ar fi original.Mi se pare prea ieftin si as fi bucuros sa aud si parerea voastra.Mai demult se vorbea de posibilitatea de a schimba MAC-ul clonelor prin FTP deci care mai e diferenta daca chinezul a clonat DM-ul si a schimbat mac-ul?
P.S. Toti clientii acestui vanzator care au cumparat DM pe E-bay se declara multumiti de achizitie:)
Re: Cum deosebim originalul de clona
S-a mai discutat subiectul.
Sunt clone.
Originale nu se mai fabrica de doi ani,deci...trage singur concluziile.
Quote:
... deci care mai e diferenţa ? ...
Practic ... niciuna. Si originalul şi clona sunt făcute pe acelaşi vapor.
Poţi cumpăra şi folosi fără probleme o clonă de DM500.
Atenţie doar de unde cumperi.
.
I-mi raspund singur cu o poza
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu prea mai sunt diferentele acelea,acum seamana mai mult.Tunerul nu are portiunea de carcasa pe post de radiator la clona,e cel mai simplu de depistat la 500.
problema reala era inainte cand se incalzeau clonele si receptoarele originale de faceai cartofi prajiti pe ele ...dar ala original rezista , in momentul de fata nu mai exista asemenea probleme pentru ca sunt alte piese mult mai noi in clone si nu se incalzesc deloc
Eu am un optibox 500 cumparat din magazin pentru ca am vrut sa am garantie si nu se incalzeste deloc, desi nu l-am mai oprit decat pentru restarturi.