Re: cel mai indicat tv hd
Panasonic Viera ori Sony Bravia
cred ca unul care are si DVB-T cu MPEG 4 adica digital terestru HD e cel mai indicat
vezi putin lista asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la acest link monitoru asta cica are si tv tuner si port hdmi
sa inteleg ca dak imi iau un receiver hd pot vedea canale hd la monitoru asta?
daca tot vrei sa ai un monitor atunci macar de 24 inch sau 26 si atunci ajungi mai bine la un TV full HD pe care il poti conecta la PC cand vrei tu
deci cumpara unul care sa stie DVB-t HD ( Mpeg 4) si o sa fie full HD
LG 32LH3000
Aceeasi recomandare cu @Zappa!
La Sony, Samsung sau Panasonic platesti in plus numele firmei!
SAMSUNG - UE55B7000 ...eu unu nu am vazut TV mai dotat pe piata?
...daca omul are 13.000 (130 milioane) lei disponibili! Sa redevenim seriosi!:sorry:
da insa numai ca la asta nu am vazut sa aiba tuner insa zice ca are 100 programe pt memorat
Uite-l si aici la Domo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] doar ca eu nu inteleg pana la urma ce contrast are.In banii in care vrei sa te incadrezi asta e,vezi pe price.ro sau daca ti-e mai simplu ia de la Domo.
Quote:
..... Tuner DVB-T MPEG4, DVB-C......
Quote:
da insa numai ca la asta nu am vazut sa aiba tuner insa zice ca are 100 programe pt memorat
Daca nu ar avea tuner s-ar numi monitor. Intra pe pagina oficiala a producatorului sa vezi detaliile tehnice. Cel mai bine mergi la un magazin si compari intre ele mai multe lcd-uri folosind aceiasi sursa ca semnal.