Salut. Cum se poate vedea GIGI pe Globo 4000A gratis? Multumesc pt informatii. :drinks:
Printable View
Salut. Cum se poate vedea GIGI pe Globo 4000A gratis? Multumesc pt informatii. :drinks:
In primul rand il cumperi,apoi citesti la sectiunea Receptoare.
asta-i Gigi :D
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Va aduc aminte ca vizionarea fara abonament este strict interzisa.
Cat va costa da platiti minim 10lei pe luna? un pachet de tigari sau 2beri...
frumooos..eu am 2 abo la jiji,1 la dolce,1 la premiere.............restu e doar HOBBY....si piss of *di...
si eu tot 2 digi si astept unu de dolce , asa ca ...
nuuuuuuuuuuuu,asta e adevaratul fanta!!:clap: :clap:Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te inseli..nu e el....el nu e asa de inteligent precum cel din poza....stii vorba aia ? faci afaceri bulgaresti...el e la nivelul unui gradinar bulgar.....Quote:
Originally Posted by phantom007 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
te inseli amarnic !tu nu teai bucura daca ai decoda un canal preferat sau ali poate nu au bani de digi !:rau:Quote:
Originally Posted by dragsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Junioareeeee............Quote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Tu răspunzi la mesaje de acum 3 luni jumate? Sau citeşti mai greu?
Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
foarte frumos. eu am zero abonamente jiji, 0 dolce, 0 max, 0 boom, si ma uit la ce e FTA, restul e doar HOBBY!!!!:lol: