propun un nou topic, daca e voie. BUGS. pt ca, ca toate jafurile ce ni se baga pe gat, cu bani multi pt calitate de cacao, si azbox are bugs-urile lui. ca sa nu incep direct cu un bag, sa-i apreciem o calitate. Mkv merge super, chiar si de pe stick. Deci e un media center ok. Nu multe scule citesc si redau mkv ca lumea si cu subtitrare (un minus la multi-audio), si pt pasionatii de video de calitate, asta conteaza. Un prim bug pe care l-am descoperit a fost ca pierde USALS dupa reboot . si zapp-ingul e un pic aiurea , pt cineva obisnuit cu enigma, ar trebui lucrat la el. si percuteaza destul de greu. Si nu am reusit sa-i fac update la firmware de pe usb-ul din fata, doar de pe cel din spate. CI, am reusit sa fac sa mearga Diablo doar pe cel de jos, cel de sus e nul. GOGO ala merge ca 1 pw..., deocamadata nu e indicat, ca va frecati setarile. Astept adaugiri, pentru ca firmele ce-l ofera spre vanzare, toate, ofera aceeasi prezentare, cu laude de sus pana jos. dar deoarece poate unii copii nu au de aruncat zilnic 400 de euro, e bine sa stie pe ce dau banii. eu am premuim, dar cred ca bugs sunt valabile pt ambele receptoare azboxhd.