Echipa de instalare, ajutor pe nevrute:)
Azi cand am urcat pe bloc sa montez actuatorul reparat, defapt curatat, relipit magnetii de la motor, lubrifiat, pus la punct, si bineinteles, reglajele de rigoare, am avut o companie a dragutei din poza. Sincer, m-a amuzat tare, foarte blanda domnisoara, singura chestie nepermisa a fost, sa pun mana. Zbura cate jumatate de metru mai incolo dupa care revenea, imi ciugulea pantalonii (perversa!!!) si se suia pe sefram :) Al drac aparat, nu stiam ca-i de neam porumbel!
Poze (scuzati calitatea de telefon):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Re: Echipa de instalare, ajutor pe nevrute:)
Sau poate era bolnava si nu prea putea sa zboare!
De zburat nu cred ca era problema, altfel cum a venit acolo? Cred ca e de pe la vre-un crescator, dovada si inelele de pe picioare si e obisnuita cu oamenii.
vroia sa iti dea note si tu nimic
nici macar nu ne arati antena in toata splendoarea ....faza finala a activitatii defapt :lol:
oricum de multe ori animalele si pasarile simt ce gandim si ca nu le facem nici un rau
si tu ca om esti curios ...cand verzi ca se lucreza undeva pe unde tu treci si stai sa te odihnesti
era rampa ei de lansare sau banca unde se simtea admirata ....sau iubita...
Acel pui de porumbel apartine unui columbofil, dovada cele doua mansoane de marcare. Dezorientat si categoric hamesit de foame, citeva firimituri de piine erau un gest potrivit pentru porumbelul calator. Asta daca nu cumva in profesionala cutie galbena pe linga chei, aveai si citeva boabe de griu :)
:sorry:
Respecte
si
Numai bine!
Poza cu porumbita pe aparatul de masura e cea mai haioasa. Parca ai fi pus-o cu mana acolo. Zici ca vroia sa invete meserie de la tine, nu alta. :)
Antenele sunt cele din semnatura, in poza (mai veche) nu se vede antena de dolce (ca nu era :)) ), al carui LNB se vede in poza cu porumbita.
:)
>>Offset 1.6 60E-30W, Act 18'', Moteck VII<<
Meserie frate!!!,:clap: avea ce admira porumbita :)
Respecte pt. asemenea dotare & lucrare
Numai bine
imi place sefram-ul!! meserie:clap:
nu il faci cadou? :cheers::lol:
Multam de felicitari, antena e montata inca din 2005, luata de la "fratele" nostru @ovex de la Sibiu, a cam fost neglijata in ultimul an si a clacat actuatorul, l-am desfacut, scos magnetii (erau dezlipiti de pe stator, l-am dat jos si curatat de rugina, uns cu alifii de cea mai buna calitate, lipiti magnetii cu bizon epoxy, acum e mai silentios ca nou, si merge si la 12V (proba initiala pe un acumulator de UPS). Dolcele care nu e in poza a urcat sus cam de o saptamana, dar voi face o poza cu tot ansamblul.
PS. Seframul e pita me`!