Gibertini Aluminium 100 cm anthracite sau Triax T
Salut ,
Vreau sa schimb antena mea veche si vreau sa vad si parerea voastra ce sa aleg intre Gibertini Aluminium 100 cm anthracite sau Triax TDS 110 otel ,una este din aluminiu cealalta din otel la dimensiune nu stiu cat de mult conteaza cei cativa cm ,si tot asa ma intereseaza daca este vreo diferenta la calitatea semnalului intre Inverto BLACK ULTRA Twin HGLN 40mm LNB si Inverto BLACK ULTRA Quad HGLN 40mm LNB pt. ca ma gandesc sa iau unul cu 4 iesiri poate voi avea nevoie de ele diferenta de pret nefiind semnificativa insa nu stiu daca semnalul v-a avea de suferit.
Multumesc pentru orice informatie.
Re: Gibertini Aluminium 100 cm anthracite sau Tri
poti lua triax pt ca nu o sa regreti pt ca sistemul de prindere este ok si este solida antena si castigul bun
PS: posteaza doar intr-un loc vad ca acelasi post il ai si aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am dat banii pe Gibertini si nu-mi pare rau.
Vad ca de atunci si pana acum au scumpit-o cu 100 de lei. Si Triax este laudata dar daca nu am nu comentez.
Sanatate.
si eu am votat pentru gibertini, daca poti ia seria xl
Eu am Triax TDS 110 (oţel) şi Inverto Black Ultra Twin , motorizate cu DM3800 ; configuraţie pe care o recomand ... deocamdată nimic de reproşat.
Nu am testat Gibertini , deci nu pot face o comparaţie intre antene.
.
Asemenea cu delta2k2 mai putin motorizarea. Se comporta exemplar.
Cei 10 centimetri in plus de la triax fac diferenta.Testat ambele antene.
In cazul lnb-ului, poti merge pe quad fara probleme.
Multumesc de informatii ,cred ca merg pe mana lui snow triax 110 si Inverto BLACK ULTRA Quad .
De unde i-mi recomandati sa le cumpar.
salut, lnb gasesti aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si antena : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sunt foarte seriosi ,cei de la SATMEDIA . spor la cumparaturi . :)
Antena - [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De aici am cumparat eu Triax TDS110 este mai ieftin si transportul este ok
iar ca sa fii sigur ca antena e originala de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] sunt importatori oficiali. toate celelalte magazine din tara tot de la ei se aprovizioneaza.