Re: Ce sa aleg pentru dgTv
Este un receptor tare simpatic si chiar fiabil as zice cu un tuner bun.
Daca vrei sa vezi digi o sa mai mearga o vreme cu key pana vor trece la N3 dupa care o sa il poti folosi doar ca receptor FTA.
Dupa ce il cumperi va trebui sa pui un alt soft pe el care sa stie sa deschida ce vrei tu. Cu softul care vine nu o sa poti pune key, doar daca comerciatul care ti-l vinde l-a patch-uit deja.
Este un receptor ok, insa in cel mai scurt timp de la scoaterea din cutie ai sa-l pui la loc daca te bazezi doar pe key. Sfatul meu este sa optezi pt un receptor care iti ofera posibilitatea iesirii pe net. Chiar daca este ceva mai scump orienteaza-te catre un Soleron, DM 500S...
Da deacord cu @dmd un soleron (merge cu k*) gigi o sa se termine candva asa ca de viitor este sharingul prin net.:cheers:
multumesc pentru sfaturi. o sa ma reorientez catre un dreambox dm 500s.
o antena de 0.8 credeti ca e buna? stau in targoviste, am toate punctele cardinale libere fara vest.
Parerea mea e sa iei una de cel putin 0.9 daca nu chiar de 1m.
Cauta un TRIAX la 1 - 1,20 m si un LNB Inverto Ultra Black si vei fi multumit de achizitie.
ok . o sa-mi iau una la 1m. de moment mai astept sa vad cum o sa fie cu ng3 asta
intra bine digi cu 0.9 in targoviste chiar si cu lnb no name conditia este sa fie bine reglata antena