-
ciudatenie CCcam
ma macina si pe mine o problema la care nu gasesc rezolvare , imi apar foarte multe linii server online iar client offline ( problema nu se manifesta tot timpul ) . am bagat un pic CCcam Trace sa vad ce zice si imi apare mesajul acesta la foarte multe ip-uri :
CCcam: deleting client xx.xx.xxx.xx, bad response
dns-ul este actualizat am testat mai multe variante de CCcam , care sa fie cauza .
multumesc pentru raspunsuri
-
Re: ciudatenie CCcam
Problema vine de la una din linii din cccam.cfg.Ori nu e scrisa corect la tine ori la unul din peers.Verifica daca toate liniile sunt scrise corect la tine.Daca da atunci incearca sa elimini cate o linie pe rand din ultimile adaugate.
-
Poate il ai,daca nu uite un utilitar super!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumim @ecokey!
-
managerul zice ca liniile sunt scrise corect ... ramane varianta sa testez liniile :comp:
o alta chestie interesanta este ca imi apar multi peersi care se conecteaza la serverul meu fara sa ceara ECM-uri .
-
Probabil ca unu din peers a mai dat linia ta si la cativa prieteni !!
-
Exact acelasi nume vroiam sa-l pun eu unui nou topic, dar daca tot s-a deschi ma voi folosi de el sa-mi exprim "ciusatenia" cu cccam-ul... daca nu se supara autorul.
Deci, cccam.cfg -ul meu a "inghetat" !! .. orice modificare as face in el, o salvez, se salveaza ptr ca am verificat, dar in cccam info php sau ip:16001 nu apare nimic din modificarile facute.
Am sters si o linie completa (C si F) iar cccam info php sau ip:16001 spune ca etse acolo, ativa, si server si client dar ea defapt nu mai exista in cccam.cfg.
Care-i faza ???
Va rog, o minte luminata, sa ma dumireasca si pe mine pana nu le arunc pe geam.
-
incearca sa reinstalezi sau sa pui alta varianta de info php
-
si cu si fara cccam info php e acelasi lucru... am spus clar ca si cu ip:16001 e aceeasi mancare de peste
Pe ala (ip:16001) de unde sa-l mai iau... stii tu o varianta mai noua ? :lol:
-
setarile tale in php.info nu sunt corecte si atunci apar pt ca nu se face nici un update la cccam-ul tau
incearca sa stergi (dezinstalezi) php-ul si apoi instalezi versiunea asta : " CCcamInfoPHP_v0.8.6__DT2__install "( o cauti aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) la drembox tools si acolo in phpinfo unde setarile de IP ,user , parola si port se face foarte simplu cu click in interfata browser si nu mai umbli prin fisiere unde ai instalat
setarile care le am eu sunt asa :
SERVER LISTEN PORT : 12000
ALLOW TELNETINFO: no
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
asta cu rosu arata exact ca este vorba de 16001 nu de 16000...poate aici gresesti ca nu setezi exact in php info si acolo ramane 12001 sau 14001
portul 16001 e deschis in router?
-
setarile sunt ok ... acum nu stiu daca trebuie si portul 16001 deschis in router tinand cont ca , calculatorul de pe care fac verificarea cccam se afla in aceiasi retea cu dreamul ... curios este de ce se intampla acest lucru si de ce imi apar asa multi clienti activi in cccam ( uneori 25 - 30 ) care doar se conecteaza fara sa ceara ECM-uri .
-
Cand PC-ul si dream-ul sunt conectate la acelasi router nu este nevoie de porturi deschise.
Porturile trebuie deschise in cazul in care se foloseste o conexiune externa prin portul WAN (share prin internet , remote de pe un IP extern etc)
.
-
multumesc tuturor care si-au facut timp sa-si exprime parerea , deocamdata inca ramane un mister cauza problemelor .
-
Si eu am constatat ca cei de mai sus insa mai nou de cind cu 2.1.2 pe care eu nu l-am pus am constatat ca sunt situatii in care ma uit la un canal pe care il am in hop1 si nu il ia de acolo il ia din hop2 de la alt peer .
De ce nu inteleg , surpriza este ca toti cei de la care nu imi ia carduri si am bad ecm desi erau peeri super ok sunt cei ce au trecut la 2.1.2.
Mentionez ca am DM800 original nu alte facaturi.
Chesita asta se manifesta de 2 -3 zile d ecind a aparut 2.1.2
-
nu stiu de ce va aruncati imediat la tot ce apare nou,se tot discuta ca aceasta varianta nu e inca la locul ei si creeaza tot felul de probleme,ramaneti la o varianta mai veche
-
Depinde probabil si de numarul de linii, etc. La mine cu doar 5 linii, card local cu newcs+mpcs nu mi se intampla nimic ciudat. E primul CCcam dupa 2.0.8 pe care-l pot folosi cu newcs si card local, poate s-a umblat si la drivere ca am Gemini 4.40. Si inca o curiozitate cardul de N**** se initializeaza corect si din prima doar la frecventa de 6Mhz.