Re: Ajutor instalare UBUNTU
Salut.
Am instalat si eu chiar aseara Ubuntu pe laptopul pe care deja aveam Windows XP. M-am luat dupa un tutorial de pe youtube in care imi explica sa downloadez un programel numit "wubi", dau dublu-click pe el si imi instaleaza singur Ubuntu sub forma de dual-boot.
A fost foarte usor si mi-a mers din prima. Poate ar trebui sa incerci metoda asta.
Succes.
ee o fi poate discu busit sau nu a facut download u cum trebuie,descarca l de la ei si vezi ca la inceput ai optiune de testare daca imi aduc aminte bine(pe cd)
incearca asa prima data
Am reusit sa il instalez cu WUBI dar mai este o problema ,dupa ce il aleg sistem de operare intra in el dar imaginea pe desktop este tot neagra.Trebuie sa setez alta rezolutie la placa video?
La mine a mers automat, la tine nu apare nimic pe display, nici bara de comenzi, nimic ?
Este negru ecranul si apare sus patru bare subtiri verzi ,dar chestia este ca sageata de la mouse o pot misca
cred ca ai ceva problema de compatibilitate cu driveru video.. ai cumva placa ati ?
trebuie facut discul disc-at-once, altfel da niste erori stupide.....am patit faza
Da placa video este de la ATI si este ASUS 2600HD
poate te ajuta asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],foloseste la butare dupa live cd optiunea noapic
Va MULTUMESC FRUMOS datorita sfaturilor pe care le-am primit de la voi am reusit sa folosesc UBUNTU.