de ce face E2 crash daca dispare semnalul temporar, chiar pt un timp scurt, de ex. in caz de furtuna. Incerc sa mut pe alt canal, este doar "rotita la nesfarsit"
numai reboot de la aparat ajuta
Printable View
de ce face E2 crash daca dispare semnalul temporar, chiar pt un timp scurt, de ex. in caz de furtuna. Incerc sa mut pe alt canal, este doar "rotita la nesfarsit"
numai reboot de la aparat ajuta
Ce versiuna de E2 folosesti?La mine pur si simplu cind pierd pe semnal sau ma mut la alt satelit se misca bara cu care schimb pe canale un pic mai greu.Dar nu se bloceaza.Se bloceaza numai la canale HD de la canal france la astra 19.2E din cauza ca semnal variaza foarte mult.
asa face si la mine pe 91hd mai ales la semnal mic ,de ex cu img oficiala mergea bine si pe astra 2d acum numai rotiteQuote:
Originally Posted by bz2ruebe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca vorbim de posturi HD, FTA, nu prea cred ca se intampla asta.
Dati exemplu de post pe care patiti asta si vom avea o discutie mai detaliata.
eu vorbesc strict de astra 2d frecventele de putere micaQuote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am E2 05 mod PKT pe 900HD
am pachet hellohd ( 9E ), vad ca imaginea incepe sa se despice, daca sant destul de rapid am salvat situatia, daca nu ramane acolo unde e.
E aceasi situatie daca mut pe un canal unde nu este semnal, daca las acolo mai mult timp ingheata. Si cu mbox la fel, daca nu mai decodeaza si nu schimb repede canalul...
La 9E asta se intimpla cu melodyzen HD iar la 19.2 la canale lui Canal france asta HD.Zildan face un test....
:cheers: