Salut la toata lumea. Vineri (10.07.2009) o sa intru in posesia unui Optibox 550.Mentionez ca am un card original Dolce.Va rog sa ma ajutati cu niste tutoriale cum pot sa fac sharing cu alti detinatori de cartele.Multumesc.Astept raspuns.Iulian
Printable View
Salut la toata lumea. Vineri (10.07.2009) o sa intru in posesia unui Optibox 550.Mentionez ca am un card original Dolce.Va rog sa ma ajutati cu niste tutoriale cum pot sa fac sharing cu alti detinatori de cartele.Multumesc.Astept raspuns.Iulian
La ora actuala cred ca cccam e mai la indemana ta si gasesti raspunsuri pt sharing cccam pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca ai nelamuriri mai intreaba ...dar e de recomandat sa citesti inainte si pe aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mi-a sosit receiverul Optibox 550s !! Am o intrebare: cum fac sa mearga cartela Dolce originala in Optibox 550s? Un tutorial in cativa pasi ar fi binevenit.Multumesc.Astept
Ai in link-urile postate de Horatiu dar cred ca mai intai trebuie sa studiez foarte atent aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .Dupa ce ajungi sa pui imagini si sa lucrezi cu DCC poti sa incerci sa pui si cardul in cccam.Ai grija sa nu pui Gemini mai nou de 4.20.
daca l-a luat de la elstar nu sunt probleme, au mac ok. am 4.40 (cred) pe el si merge ok.
MAC adress-ul de original incepe cam asa : 000934..... daca nu ai numerele astea la MAC nu pune gemini mai mari de 4.20
pt aflarea seriei hex a receptorului vezi acest post
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
apoi in var/etc/ cccam.cfg pui astea
SERVER LISTEN PORT : 12000
WEBINFO LISTEN PORT : 12001
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
AU = yes
#SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyS3 8000000
CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
DISABLE EMM : yes
B: /dev/sci0 00
B: /dev/sci1 00
#aici pui seria receptorului in hex in loc de xx-uri dar sa respecti spatiul
BOXKEY: /dev/sc0 XX XX XX XX
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 8000000
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci1 6000000
TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 8000000
TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0
TRY ALL CHIDS : /dev/sci1
Salut la toata lumea.Vreau sa fac sharing cu alti utilizatori.Am o cartela originala Dolce.Va rog sa tineti cont ca sunt incepator in domeniu asa ca ar fii bine sa-mi aratati cativa pasi cum este posibil acest sharing.Multumesc.Astept raspuns.Iulian
Salut! Sunt posesorul unei cartele Dolce originale.Am scanat satelitul Hellas, mi-a scanat toate programele.Le vad , dar nu pe toate !! Ce se intampla cu programele pe care nu le pot vedea? Multumesc.Astept raspuns.Iulian
citeste inainte
apoi uite aic i poti face scimburi de linii
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]