Am 2 hdd un 160gb si unu 320gb ambele de 2,5" as vrea sa am aceea partitie de restaurare de pe hdd de 160gb pe cel de 320 este posibil?
Printable View
Am 2 hdd un 160gb si unu 320gb ambele de 2,5" as vrea sa am aceea partitie de restaurare de pe hdd de 160gb pe cel de 320 este posibil?
Da solutia e Paragon Hard disk manager , eventual iti trimit un disc bootabil pe yahoo si faci copy entire hard disk si ii zici tu unde sa iti copieze sau faci imagine pe cel de 360.
Nu inteleg chestia cu cd-bootabil ptr ce am nevoie?
imaginea de pe cel de 160 este importanta find cu drivere in schimb exista si pe cel de 320 o partitie cu win vista home premium care as vrea pe un hdd de 3,5" pe un desktop sa il pun deci copi dp 160 pe 320-pe 500 de 3,5" cam asta vreau sa fac
am copiat dp cel de 320 pe cel de 500 dar nu booteaza
nu ai copiat cum trebuie dai copy entire disk ca sa copieze si MBR si structura si apoi iti partitionezi cum vrei tu
ce aleg mai exact de aici?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti sa il faci si fara raw (va dura mai putin dar se pot pierde fisiere fara raw sau biti) plus ca pe vista/7 nu merg bine programele de partitionare de aceea iti spuneam de cd bootabil,dai HDD raw copy.ti-am spus intra sa iti trimit cd-ul bootabil si nu vei avea probleme.