-
Unpic de ajutor!
Buna ziua, sunt nou pe forum si as avea si eu o intrebare .
Zilele trecute am achizitionat un echipament complet de la focus .. as vrea sa ii schimb firmware-ul astfel incat sa receptionez pachetul celor de la Digi.
Modelul receiverului este Kaon KSF100. Care soft ar fi cel mai indicat si as putea sa am si subtitrari pt majoritatea programelor tv?
Multumesc!
-
Re: Unpic de ajutor!
Daca ai platit pe receptor....Poti sa il treci ce doresti!Daca nu ai platit nu este prea buna idea...crede ma!
-
Da, l-am platit, nu l-am luat in custodie.
Ce soft recomanzi?:)
-
nu stiu daca o sa gasesti soft care sa aiba subtitrari si o sa vezi doar cele care sunt transmise cu subtitrare implicita
-
aha, dar totusi , ce soft imi recomandati:D , ca sa nu cumva sa instalez ceva ce nu mi-e de folos:)
-
kaon-team seriaC - hw.FF-0C-FF ... sau oricare cu hw.12.co.a5.
citeste mai mult aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
-
fie atent ce il treci ca am auzit cu anumite firmware nu mai merge update la cartela dupa!
-
il instalez pe cel recomandat de felix : kaon-team seriaC - hw.FF-0C-FF
ai auzit ceva si despre el ?:), sau am 'cale libera' din partea ta?
-
e bun , dar nu stiu daca face update la card fo..us (daca ai)
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] citeste si aici un pic
-
Am o noua intrebare : am un receptor Boom , si as vrea sa il decodez . Ce firmware imi recomandati ca sa prind pachetul DIGI?
Multumesc.
-
Imi puteti raspunde va rog :)
-
nu te astepta ca intr-o ora sa primesti raspuns. nu-i nimeni angajat aici. daca ai fi rasfoit un pic forumul iti gaseai singur raspunsul. nu mai vorbim de faptul ca intrebarea ta este offtopic.
nu merge ceea ce doresti sa faci.
-