Stiu ca exista un programel ce iti arata retelele wifi ce sunt ascunse nu sunt vizibile,stie cineva cum se cheama acest program? multumesc mult anticipat!:)
Printable View
Stiu ca exista un programel ce iti arata retelele wifi ce sunt ascunse nu sunt vizibile,stie cineva cum se cheama acest program? multumesc mult anticipat!:)
ai aici un radar pentru wi-fi
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar poti folosi si un wi-fi finder atasat de laptop
Cred ca si Net Stumbler gaseste cele fara difuzare de SSID:
Quote:
Originally Posted by eagle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Radarul il am deja dar nu ma ajuta prea mult,imi arata wifi ce sunt in zona dar nu le detecteaza pc-ul,pentru asta folosesc linksys,un adaptor excelent.
foto adaptor;
vroiam un soft/program ce sa imi arate retelele wifi care sunt on dar...invizibile,am avut programul dar..cand am schimbat win nu lam salvat si....nu reusesc sa imi aduc aminte numele,orcum multumesc!!
Singurul pentru windows e networkstumbler postat mai sus.Download aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Multumesc Zmeura!! asta era..:cheers:
@resofty a fost mai rapid,doar ca nici eu nu vedeam downloads scris mic acolo sus.Am si uitat cum ii spune si nu am reusit sa-mi aduc aminte,eu am trecut de nevoie pe linux cu chestiile astea si inca imi prind urechile,pe windows nu prea ai cu ce sa te joci.
WI-FI crack........