Va rugam ca in cazul in care aveti probleme si nu puteti intra pe net, sau va luati concediu anuntati-ne ca sa putem organiza moderarea sectiunii pana la intoarcerea voastra!multumim. RSP TEAM!
Printable View
Va rugam ca in cazul in care aveti probleme si nu puteti intra pe net, sau va luati concediu anuntati-ne ca sa putem organiza moderarea sectiunii pana la intoarcerea voastra!multumim. RSP TEAM!
Nu scapati de mine anul asta :D Am arest la domiciliu... no holiday for me... prea multe investitii si nu-mi mai permit un concediu kalumea... si am zis ori Grecia ori nimik :DQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O seara faina tuturor!
In concediu nu am plecat si cu toate ca am intrat mai rar nu a fost nimic de moderat.Un site linistit si in viitor.
Evorba de cei ce sunt singuri la o anumita sectiune,ca in rest sunt 2-3 si este ok! daca pleaca unul in concediu sau nu mai are cum sa intre pe net.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astea sunt subiecte legate de organizare si se discuta pe pm sau pe mess... nu pe forum... nush in ce masura aveti experienta ca moderatori dar va rog sa actionati ca atare... nu e un repros, e doar un sfat, dat din prietenie, adresat celor noi in meserie :)
Numai bine!