-
Hss-7160na
se da urmatoarea problema,receptor HSS-7160NA,problema e urmatoarea,abonamentul e pe numele unui prieten o cartela are pachetul HBO,CINEMAX activat pe cealalta cartela nu e,acum dilema e urmatoarea,eu i am trimis banii sa activeze si pe cea de a 2-cartela pachetul HBO cu CINEMAX el spune ca a platit si e totul ok dar la mine e tot intuneric si asta cam de ceva vreme,cine ma poate ajuta va rog sa verifice daca e reala informatia precum ca e platit
va multumesc frumos:cheers:
-
Re: Hss-7160na
daca ai platit inclusiv pe 1 a lunii in curs, abia pe 1 luna urmatoare ti se va activa pachetul
-
bani sant trimisi de la inceputul luni mai ptr ca pe data de 9-10 mai era data limita de plata,i am trimis pe 3 luni
-
Suna la ei sau fa o reactivare a cartelei cu pricina de pe site-ul lor.
-
ma complic asa,un pic,sant curios daca a platit sau nu asta as vrea mai mult daca poate cineva sa verifice,ca abonamentu e pe numele lu socru su iar eu nu i stiu numele,daca e platit e ok s o activa cartela in cele din urma
multumesc
-
Spartacus te poate ajuta,dar si activarea pe site e buna pentru ca se mai intampla ca pe un card sa activeze un pachet platit si pe celalalt nu chiar daca de fapt sunt pe acelasi abonament.Am patit si eu.