-
Dm500 hd
Revista Sat & Cabel a anuntat ca DMM o sa lanseze un nou model...Pe DM 500 HD care o sa are mai putin memoria si nu o sa are CI.Asta lansarea o sa fie in AngaCable la (26-28 Mai).Si o sa fie un model cum e Dm500 plus numai ca o sa stie in plus si HD.
-
Re: Dm500 hd
nu te supara !! vrei sa corectezi fraza ..!? sau esti domnu marean !? :)
-
daca "cascai" ochii bine vedeai ca @otheitis este grec si oricum vorbeste romaneste mai bine decat uni romani . :sorry:
-
cateva link-uri:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Respecte!
@ theone...cu tot respectul daca esti aici sa ne dai lectii de limba romana....nu tine.
uneori e bine sa scrii corect romaneste sunt constient de asta,insa aici mai sunt si straini,care au multe de spus in limba ta,daca asta e limba romana.
scuza-ma,nu e cu ofensa insa asa cum spunea si stargate otheitis nu e roman,insa are multe de spus in ale satelitilor si in ale receiverelor.
aici suntem toti una...si unul...un intreg.
repet nu e cu ofensa,insa pe viitor sa fii putin mai atent si mai indulgent cu cei veniti de oriunde si de peste tot.
p.s.-sunt convins ca nu stie cine e marean asta al tau si multi romani nu stiu cine e..asta ca nu vor...nu ne intereseaza astfel de personaje demne de desene animate...pardon desene amanate.
oricum esti bine venit si tu printre noi.atata timp cat esti cu noi.
Bafta!
P.S.1-nu sunt impotriva ta asa cum nu sunt impotriva nimanui.:)
nu vreau sa cred ca esti in acest forum din alte motive.
-
asteptam noutati in legatura cu pretul
-
Nu o sa aceapta Hard disk intern nici extern,o sa are mai putin memoria si niste mici diferente fata de Dm800.La sfarsit de luna asta DMM o sa il arata la public iar la productia o sa fie dupa 8-9 luni.Exact aceas faza ca Dm8000.Pret nu stiu inca dar o sa fie mai ieftin fata de dm800.