[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma intereseaza daca pot sa am incredere mai ales in legatura cu receptoarele Dreambox (daca sunt originale).
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma intereseaza daca pot sa am incredere mai ales in legatura cu receptoarele Dreambox (daca sunt originale).
Dintr-o discutie avuta cu cineva pe mess (care a a cumparat un dm 800) am inteles ca este original.Nu pot insa confirma daca celelalte modele comercializate de acesta firma sunt sau nu originale.Omul s-a plans de timpul mare de livrare ( > 2 sapt).
Eu, am cumparat un LNB Inverto.
Deasemenea, am discutat cu ei, si mi-au confirmat ca produsele lor vin de la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...],
Produsele vin dupa 1-2 saptamani de la preluarea comenzii, deoarece ei le au in oferta, si nu pe stoc.
au si Qbox.
Am luat eu DM800 si e original.
Multumesc.:clap:
salutare!
am cativa amici care au fost sau au vrut sa fie clienti satmedia.ro. doua probleme:
- nu prea au mare lucru in stoc si termen livrare exagerat de mare (ma refer la produse ieftine si usor vandabile)
- adaosul comercial mare (preturi nesimtit de mari)
Exemplu: wave frontier T90 (care ei afirma "ca-i originalul) costa 649 de lei, asta insemnand putin peste 150 :angry: de euro. antena asta nu costa mai mult de 110 euro in .de sau .at.
atat am avut de spus.
respecte!