Cum inregistrez pe darkstar ii-dm500s
Salut
imi cer scuze daca am postat gresit dar nu mai stiu ce sa fac...imi poate spune cineva cum pot sa inregistrez pe calc daca am darkstar ii...la gemini era mai simplu..dar imi place mult darkstar ...ma refer la metoda clasica de inregistrare cu mount point pe hdd etc..nu prin mgrab sau ngrab...si inca o problema as mai avea...la imaginea kgd pot sa stau si in cap ca nu mi se conecteaza la net pt download de addonuri..could not solve server...in rest e super kgd team..as fi incercat si cu kgd..dar daca nu se conecteaza...sper ca nu v-am deranjat si va multumesc pt orice sfat ...mersi mult
Re: Cum inregistrez pe darkstar ii-dm500s
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ai un tutorial excelent despre NGRAB. Sper sa nu ai probleme, la mine merge perfect pe DarkStar II.
Va salut
Am si eu o intrebare tot cu privire la rec pe skystar2 si anume.
am facut o mapare nfs pe dream, este un share de pe un server linux de fapt. cum fac sa inregistrez acolo? adica fara sa fol un pc cu windows si alt programel la capatul celalalt.
Cred ca m-am exprimat gresit
am un optibox (receptor) cu imagine darkstar II pe el.
Am facut un mount pe el si vreau ca optiboxul sa inregistreze pe acel mount direct.