Log in

View Full Version : Anunt Important

Turku
10-07-07, 19:10
Salut la toti baieti de pe acest forum.Vreau sa va anunt ca din motivele mele personale nu voi mai intra niciodata pe acest forum.Deoarece se incepe sa se faca la fel ca la RDI.Nimanui nu iar place pentru o nimica toata sa i se stearga topicul .Asa ca ce rost mai are.Imi pare rau dar sant nevoit sa ma elimin din acest grup.Nu am cu nimenea nimica,dar nui frumos.Salut si mult succes acestui Forum.
Cine are nevoie de mine ma gaseste mereu pe messenger yahoo
ID-camataru_tr
:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp:

-minus
10-07-07, 21:30
Salut la toti baieti de pe acest forum.Vreau sa va anunt ca din motivele mele personale nu voi mai intra niciodata pe acest forum.Deoarece se incepe sa se faca la fel ca la RDI.Nimanui nu iar place pentru o nimica toata sa i se stearga topicul .Asa ca ce rost mai are.Imi pare rau dar sant nevoit sa ma elimin din acest grup.Nu am cu nimenea nimica,dar nui frumos.Salut si mult succes acestui Forum.
Cine are nevoie de mine ma gaseste mereu pe messenger yahoo
ID-camataru_tr
:comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp: :comp:

Se pare ca ne confunzi greu de tot,ti sa explicat clar de ce se sterg unele topicuri daca ai fi citit cu atentie regulamentul nu ai fi ajuns aici,dar,,,,, este alegerea ta,nimeni nu te trage cu japoca pe un forum sau altul tu decizi,dar inainte de a te inscrie pe altul primul pas pe care il vei face CITESTE CU ATENTIE REGULAMENTUL,astfel vei evita situatii neplacute!
Spor la .... ce vrei tu!

genugeo85
10-07-07, 23:05
Sunt unele situatii in care trebuie sa intelegem ca exista o limita peste ca nu putem trece, oricat de rebeli sau razvratiti am fi! Nu putem sa scriem, chiar si pe un forum, tot ce ne trece prin cap sau sa polemizam cu toata lumea doar din perspectiva unui ego exacerbat...

Turku
12-07-07, 04:04
Sunt unele situatii in care trebuie sa intelegem ca exista o limita peste ca nu putem trece, oricat de rebeli sau razvratiti am fi! Nu putem sa scriem, chiar si pe un forum, tot ce ne trece prin cap sau sa polemizam cu toata lumea doar din perspectiva unui ego exacerbat...
Tu esti un incepator pina vei ajunge la un numar de 100 de topicuri mai ai de mancat,asa ca stai acolo unde esti,nu lua tu masuri sau nimeni nu tia cerup parerea ta.Daca aveai tu dreptul sa stregi topicuri iti reprosam tie,ASA CA STAI CUMINTE UNDE ESTI.Eu nu cred ca am stat ca tine pe forum 30 de minute pe saptamina.Am kilometri de tipm pierdut.

zappa
12-07-07, 08:41
Un forum e interesant cata vreme are ceva de oferit......cand gasesti rapid informatia de care ai nevoie. Daca postam mult si fara rost topicul devine greoi si nu mai este asa util......pierzi din ce in ce mai mult timp sa gasesti ceva. Aici intervin moderatorii si curata forumul de ceea ce ei considera ca nu e informatie utila ptr ceilalti.....ce nu are legatura cu satelitii. Consider ca acest forum nu e nici un camp de bataie, nici un loc unde sa polemizam unii cu altii, ci doar un loc unde putem sa gasim informatii despre sateliti si unde putem cere ajutorul daca avem o problema in acest domeniu. Parca exista un loc....la diverse..."offtopic" ....unde se poate discuta orice, inclusiv arte martiale daca va pasioneaza.
Parerea mea.

Hai...nu mai fiti suparati!

O zi buna.

staric
12-07-07, 17:31
Hai...nu mai fiti suparati!

hai ... se mai intapla sa avem si zile proaste ... stricam o prietenie pentru atata lucru

Sunt_Oltean74
12-07-07, 19:54
Tu esti un incepator pina vei ajunge la un numar de 100 de topicuri mai ai de mancat,asa ca stai acolo unde esti,nu lua tu masuri sau nimeni nu tia cerup parerea ta.Daca aveai tu dreptul sa stregi topicuri iti reprosam tie,ASA CA STAI CUMINTE UNDE ESTI.Eu nu cred ca am stat ca tine pe forum 30 de minute pe saptamina.Am kilometri de tipm pierdut.
Scuzama ca intervin ,dar nu cred ca este important cate postari ai ca sa fi tatic.Eu de exemplu am 230 de postari si tot incepator sunt.Nu te supara.

shadowman
12-07-07, 23:12
Respecte!
Nu inteleg ce te-a deranjat asa de tare ca ne parasesti?Sincer n-ar trebui sa fii asa de suparacios,parerea mea!
Oricum daca doresti cu adevarat sa ne lasi,i-ti doresc bafta!N-as crede ca altundeva o sa-ti fie mai bine.Ca o intrebare ptr. linistea mea,daca vei avea astfel de probleme si pe alte forumuri vei face la fel?
Oricum i-mi pare bine de cunostinta si i-ti multumesc personal ptr.postarile facute pe acest forum!
Bafta si toate cele bune!

genugeo85
13-07-07, 00:11

Am impresia ca te bagi cam mult in seama! Nu stiu ce mare maestru esti tu, dar mi-aduc aminte ca te-ai mai trezit o data certandu-te cu mine, fara sa ai dreptate! Iar de pus la punct ma pot pune administratorii forumului, daca gresesc, desi cred ca am spus lucruri de bun simt, neofensatoare! In ce priveste modul cum iti pierzi tu timpul, e problema ta, nu cred ca-i intereseaza pe altii! Suntem pe forum sa ne impartasim informatii, experiente, nu sa polemizam sau sa ne reprosam tot felul de nimicuri precum scolarii! Si cu asta punct! Si asa am putin timp la dispozitie, nu vreau sa-l pierd cu nimicuri!

-minus
13-07-07, 00:39
eu zic ca e suficient,nu are rost sa va certati pentru alegerea facuta de Turku!

genugeo85
13-07-07, 08:44
eu zic ca e suficient,nu are rost sa va certati pentru alegerea facuta de Turku!

Ai perfecta dreptate! Suntem aici pentru a schimba idei si trebuie sa ne comportam decent! In fond, ne leaga aceeasi pasiune...

Einstein
13-07-07, 13:01
Fiecare e liber sa activeze pe ce forum doreste. Problema este sa te conformezi regulilor si cerintelor comunitatii virtuale in care te-ai inscris.

Nimanui nu iar place pentru o nimica toata sa i se stearga topicul
Daca ai aceasta problema, inseamna ca ai incalcat una sau mai multe reguli ale forumului.
Forumul nostru este liber, dar are si reguli...pe care te invit sa le recitesti.
http://www.sateliti.org/showthread.php?t=2
http://www.sateliti.org/showthread.php?t=3
http://www.sateliti.org/showthread.php?t=6
http://www.sateliti.org/showpost.php?p=2401&postcount=33
Nu suntem aici pentru certuri, ci scopul este informare si ajutor reciproc.
Iti urez toate bune...

skycleaner
14-07-07, 20:43
Turkule! Lasa tata ca nu e cine stie ce acest fapt. Cate posturi mi-au fost mie "anulate" sa fii tu sanatos. Nu aici bineinteles! Important e sa stii sa di piept cu necazurile. Stii cum ai proceda tu acum? Ca si cum eu as fi cerut sefului de forum sa ma faca,capitan de vas. Bineinteles ca nu as fi rezistat raului de mare. Hai sa lasam nimikurile si sa continuam sa existam...