Log in

View Full Version : DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI art.19

-minus
06-02-07, 11:10
DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI :wink: cu urmatorul continut:

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat".

kingblana
06-02-07, 16:59
@spaniolul
de acord ,dar sa nu dai peste oameni pentru care aceste declaratii nu valoreaza nimic.Trebuie sa ai putearea si curajul sa te tii de aceste delaratii,cu alte cuvinte sa fii om.

-minus
06-02-07, 17:05
@spaniolul
de acord ,dar sa nu dai peste oameni pentru care aceste declaratii nu valoreaza nimic.Trebuie sa ai putearea si curajul sa te tii de aceste delaratii,cu alte cuvinte sa fii om.Eu consider ca sunt,nu vreau sa fiu altfel decit cel ce sunt acum,nu imi plac oameni ascunsi,duplicitari,tot ceea ce scriu sau fac este pur informativ cit si dealtfel o mina de ajutor intinsa cu incredere celor ce sunt la inceput in domeniul acesta.Spaniolul :wink:

outcast
06-02-07, 17:36
DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI :wink: cu urmatorul continut:

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat".

voi chiar va imaginati ca nimurucu ala intelege asa ceva?king,jamaica si alte rahaturi...e o tema prea profunda pt un rege...

staric
06-02-07, 17:45
A fost odata can povesti a fost....cand ma culcam sub tancuri ca sa pot acuma fara probleme sa detin o antena satelit sau alfel de antena si toate acestea pentru a primi informatii ( ce simplu suna acuma - doar informati).Si ma intreb pentru ce?
Va spun eu pentru ce,pentru ca cineva sa-mi spuna:

Inceteaza cu articolul 19 ca astea nu tin pe aici

Am inteles ca si in Romania au murit tineri ( povesti?!) parca pentru libertate.Lamuriti-mi ,ca sunt prost,ce e libertatea? Oare nu schimbul liber de informati, oare nu tot ce contine DECLARATIA UNIVERSALAN A DREPTULUI OMULUI?
Si unde "nu tin"? Pe niste forumuri de HOTI (e grea povara si si dezonorabila,dar asta suntem - HOTI.Nu va place cuvantul,nu aveti de cat sa-l schimbati cu PIRAT,HAcKER,etc)

............vaaaai azi am baut si mam pomenit ca dau lectii de libertate unora care se cred liberi si unor hoti care se cred oameni cinstiti.

P.S.
Imi cer scuze pentru cele spuse mai sus,dar asta sunt si asta gandesc - impuscatima daca nu va place ca am mai trecut prin....cine nu e cu noi e inpotriva noastra.

P.P.S.
Promit sa nu mai beau.

outcast
06-02-07, 18:22
frumos spus!!!