Log in

View Full Version : Useri neseriosi

dream007
23-03-09, 22:35
doresc ca in acest post sa raportam toti useri care folosesc forumul la sectiunea shoping dar care nu sunt seriosi .
rog admin daca este de acord sa il trecem la stiky

dream007
23-03-09, 23:17
acest user "costi4u" in http://www.sateliti.info/showthread.php?t=8585 , dupa 1 sapt tot nu primesc coletul
"vladi " http://www.sateliti.info/showthread.php?t=7637 , dupa ce vb cu el 2 sapt la telefon, stabilim ce si cum , ma duc in bucuresti 130 km si el nu mai raspunde la telefon, bashca il vinde la altul - neserios

dream007
31-03-09, 07:03
atentie la " lucibix " - are niste strong 6155 care zice ca sunt 6355 , si pana la final te imbrobodeste ca ar fi cele mai bune.
sunt tavalite si nici nu merg subtitrarile dvb.
nu mai raspunde nici la mail nici pe ym. xxxxxx

PS : inca o data rog moderatorii sa puna threadul la stiky

zmeura
31-03-09, 07:09
Nu se poate,in acest topic poti posta doar tu,ceea ce nu prea e corect.Din cauza regulilor de la shop ceilalti useri nu pot posta/raspunde.

dream007
31-03-09, 07:44
nici daca e trecut la stiky, sau poate il puneti la o alta sectiune

horatyu
31-03-09, 09:09
l-am mutat eu

resofty
25-06-09, 09:53
ok...sa va povestesc ce am patit eu....userul de care trebuie sa va feriti este stefan73 cred ca are si aici cont dar si pe alt forum...
Detalii despre el:
Yahoo ID:ionstefan____
Nume:I****** S******* ____
Nr Tel:07******1
Un user tare nedecis.
Prima oara a fost vorba ca facem schimb pe un CECT V329.Era vorba ca ii dau un SS2 si un router pe el.....am pierdut clientii care ofereau bani, si la un moment dat el nu mai raspunde, nu mai nimic....bun.....trecem mai departe...

Acuma sti cum e .....omu prost tot prost ramane......evident prostia mea

Acum ca vand SS HD2 ma cautat baiatul ca sa imi zica ca acum vrea sa faca schimbul cu placa asta ce o am acum....eu crezand ca acum totusi valoarea/calitatea fiind mai mare nu va mai da inapoi.
Am trimis placa la Bucuresti la un prieten ca sa se intalneasca cu el si....surpriza....omul nu mai raspunde la telefoane, nu mai raspunde la mesaje ....etc , aceeasi problema. Sa nu iti vina sa rupi picioarele persoanelor de genu??!!

De aceea va spun sa va feriti fiindca asa e omul nu aveti ce ii face , chiar daca nu am pierdut multe fiindca in final tot le-am dat.....am pierdut transportul pana la Bucuresti iar apoi routerul si placa le vindeam la alta valoare nu la valoare de criza.....

Iar de costi4u sau cum il cheama ....ce sa spun....si eu am avut probleme fiindca e neserios , am fost la Bucuresti si era vorba ca ne intalnim in 2 h asta fiind cred ca pe la 14 in fine am ajuns sa ne intalnim undeva pe la 20:30 dar oricum totul a fost ok ,tranzactia a fost reusita.

val
25-06-09, 11:09
Resofty, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar cred ca postarea user name-ului si a ID de YM era suficient.

horatyu
25-06-09, 12:35
Cred pana la proba contrarie ca ce tastezi este corect , dar cred ca pt rafuieli personale poti sa folosesti presa locala nu neaparat forumul

resofty
25-06-09, 12:45
@horatyu nu stiu care e problema ta si nici nu ma intereseaza, pana acum am fost on topic asa ca nu imi dau seama ce e de comentat.
Am dat prea multe detalii ok, s-au corectat.

horatyu
25-06-09, 13:14
pai in cazul unui proces la tribunal ====> pt ca date personale ale lui , au fost facute publice cred ca si moderatorii pot fi acuzati ca au fost partasi la acest post ca nu l-au noderat
cam asta e problema
in rest toate bune

resofty
25-06-09, 19:01
Intr-un final s-a rezolvat a doua problema, cu lungi insistente....