PDA

View Full Version : Austria - Romania

Einstein
30-03-09, 21:08
Austria - Romania va fi doar un meci de palmares... :(, pe care il vom ceda austriecilor in continuarea marilor "cedari" - Petrom si BCR!
Sa le stea in gat prietenilor austrieci, ca de fraieri e plina Romanica. :D

shadowman
30-03-09, 21:51
Respecte!
Sunt roman,insa mi-as dori atat de mult sa castige Austria incat si la pariuri am sa pun "1"solist!!
Nu din rautate spun asta ci ca o posibilitate ca sa se faca ceva la nivel inalt in conducerea federatiei si a fotbalului romanesc.Mie mi-e jena sa ma uit la campionatul nostru ca apoi sa ma uit la cele din spania,franta germania si anglia....nu spun italia ca si aia sunt cam ca si noi(cu valize si telefoane).
In rest toate cele bune!
Bafta!

zmeura
30-03-09, 23:49
Nu ma uit la meci,dar am votat egal.Ai nostri si daca sunt praf tot sunt egali cu ei.Revenim acolo unde ne e locul.

yky
31-03-09, 00:06
Eu am votat 2...:D
Asa-s eu mai incapatanat din fire.Cand crezi ca e totul pierdut pe lumea asta, daca vrei cu adevarat.....se poate.
.................teoretic ...inca se poate.

gessle
31-03-09, 07:52
Am votat de/pt un egal amarat!:DDaca vom lua bataie ,va fi din cauza jocului excelent prestat de super jucatorii nostrii marijuan-i condusi de legendarul antrenor panglicar the fucker of piturcan,unde ca la orice idiot de jucator ce joaca prost ,ia salarul,care pt altii e pe 10 luni,pt el/ei e intr-o ora si vesnica eticheta:lasa ba ca merge si asa!Daca a ajuns echipa nationala sa stea in niste analfabeti si in niste fut-balls-isti,care dau la gaura si nu la poarta,ceea ce s-ar numi,cat de cat fotbalist!Sa vedem miine meciul...apoi mai discutam despre parazitii nostrii libidinosi sau jucatori lubrefianti cu minte nula,dar poate stau bine-n pu@@!
P.S.Revin cu niste comentarii in timpul meciului sau dupa meci!:D

Snow
31-03-09, 13:27
Am impresia ca daca vor trimite canguri in loc de jucatori, tot au sa ne bata

horatyu
31-03-09, 16:47
AR FI BINE SA BATA ROMANASII

dar parca as vrea sa isi dea seamasi mircea sandu de valoarea lui piturca care nu face decat tzurca cu echipa romaniei

pana nu o sa fie un antrenor strain o sa fie tot pe interes convocarea la echipa nationala

Snow
31-03-09, 18:01
crezi tu ca nu-i stie valoarea??? acolo e vorba de altceva, nu de valoare...sau, ma rog, tot o valoare...monetara

dic_star79
31-03-09, 19:37
La ce ora e meciul ca sa stiu ca sa nu ma uit :agresiv: ?

Einstein
01-04-09, 21:37
Cu toate ca am sperat macar intr-un egal... Romanica a luat-o pe coaja cu 2-1!

Atat putem, atat jucam!

delta2k2
01-04-09, 21:37
Asta este , slaba prestatie.
Ca niciodata pana acum : 3 infrangeri in 5 meciuri.
Nu poti cere de unde nu-i.

.

horatyu
02-04-09, 03:50
meritam sa ne bata toti chiar si aia din insule acasa
daca il pupam in .ur pe piturca...asta ne trebuie

zmeura
02-04-09, 09:15
Praf.Alb.:)

cipryDXfeed
02-04-09, 11:27
Si eu unul care speram la un egal macar dezamagire.....:agresiv:

resofty
02-04-09, 12:54
Era de asteptat la ce mancatori de rahat avem la conducere , toti sunt mana in mana , doara nu o sa isi dea piti demisia ca doar are 50.000 de euro pe luna salar o fi idiot....mai ales ca domnii de la federatie fura cat incape si le convine si lor....
Rusine Romania!!!

yky
02-04-09, 13:00
Asta e !!!!!! :agresiv:
Trebuie pusa mana pe ''LOPATA''....si la munca.
Macar asa le mai trec aburii de mari vedete :dance:...UNORA:oops:

Ps: mi-a placut Tanase:clap:.

gessle
02-04-09, 20:53
Echipa Romaniei,plina de "vedete muieriste" care nici sa dea cu cu piciorul in minge ,astia nu stiu.Nu ai ce sa le ceri de la papagalii astia de juc...,oops ei sunt mereu cu gandul la iarba si femei si numesc marijuan-i de rrom.
Ca o concluzie:si-n fotbal,si-n cultura,kkt-ul si idiotetia manelista,dar si prostia sunt la putere!
Vedeti si voi cine conduce fotbalul romanesc ,devenit mai tarziu "divizia lui mitica" de 2 bani!

vladcarama
02-04-09, 21:01
Moldova a pierdut 5-0 ... :sorry:

zmeura
03-04-09, 19:28
Normal,ca doar suntem neamuri.:)