View Full Version : Cine a stiut scorul de la meci ?
Daca este cineva care a stiut scorul de la meciul Romania - Serbia il rog sa-mi trimita pe PM si numerele care ies la Loto 6 din 49 .
Dau o bere (la alegere) :drinks:
.
Nu se gandea nimeni la scorul asta dar la o bataie incasata suntem mai multi.
laleauaneagra
29-03-09, 15:36
eu ma gandeam la 3-0 ptr sarbi,cat despre loto ti-am trimis pm:)
Mi-ai trimis , dar ceva nu este in regula.
PM-ul a ajuns la mine exact cand am scris eu mesajul. Ca ai ghicit numerele nu-i mare chestie (ca de asta e plina tara de miliardari) , ce-mi da de gandit este ...de unde ai stiut ce o sa vreau ? :confused2:
In fine , sa-mi spui ce fel de bere vrei :D
.
Deci numerele la loto vor fi:3,10,16,21,22,24.Acum le-am citit de pe belet.:)
laleauaneagra
29-03-09, 20:11
delta berea o bem cand ne intalnim:cheers:acum trimite-mi niste fanta ca am niste arsuri la stomac:clap:
ps.de obicei fac d.....e de la carbogazoase dar tot raul spre bine
Tiii,mi-au dat belet gresit.
Marele premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică, in valoare de peste 6,1 milioane de euro, va fi reportat, niciun jucător nereuşind să ghicească toate cele şase numere extrase.
Numerele extrase la Loto 6/49 sunt 44, 17, 7, 35, 38 şi 16.
E bun beletul , dar cu o mica precizare : numerele primite sunt pentru una din duminicile viitoare. Dar inca nu stiu din ce luna si ce an.
.
Era aproape buna cealalta varianta cu 1,16,35,36,41,44.Am impresia ca isi intra copilul meu in mana ca se apropie,el e cel care trage numerele.
laleauaneagra
30-03-09, 01:30
mai aveti grija,stiti voi cum e treaba asta cu trasul numerelor:clap:
Pai stiu,cu cat mai multe cu atat mai bine.:)
PS:Nu raspund la provocari.:)
1999.
mai aveti grija,stiti voi cum e treaba asta cu trasul numerelor:clap:
Fiind vorba despre @zmeura-jr cred ca (deocamdata) este vorba despre EXtragere de numere.
Honny soit qui mal y pense.
Nu-l provoca pe zmeura , deoarece are 1,999 posturi (a zis ca se opreste aici).
Desi ... sunt ferm convins ca se razgandeste. :)
.