View Full Version : Atentie Incepatori !
Nu-l lasati sub nici o forma pe @turcu sa intre in dm-urile voastre! nu va va ajuta cu nimic! copie de la voi liniile pe care le aveti de share iar in scurt timp veti avea un dm complect nefunctional! nu e prima data cand face asta si nici nu va inceta curand!
Turku este un laudaros si lipsit de bun simt pe deasupra ... imi pare rau ca l-am ajutat la un moment dat :comp: cu o linie
Sa inteleg ca el a fost cel caruia i-ai facut un bine si el te-a "rasplatit" pe masura?Ma gandesc ca tu nu primeai carduri de la el ca doar stiu ce ai,pe cand el doar ti le impartea pe a tale la altii si se lauda.Faina treaba.
el e hakerul di merda ce a intrat dar vina e in mare masura a mea, nu am scimbat nici o parola si a fost usor. a intrat in dm-ul unu user pe motiv ca ii seteaza nu stiu ce si singurele linii pe care le avea acesta erau de la mine. si nu e prima data cand intra pe motiv ca ii ajuta si se trezesc fara linii sau mai rau cu setarile de la cam-uri lipsa.
vladcarama
28-03-09, 12:39
Parea a fi un om cumsecade la inceput, dar mai apoi am observat shi eu ca nu se poarta adecvat. Deci de shters linia lui... !!!:agresiv: