Log in

View Full Version : cccam, gbox

saulescu
22-03-09, 18:31
Salut! Vin si va intreb pe aceasta cale,ce conditii trebuie sa indeplinesti intr-un sharing cccam ori gbox sa poti viziona sky Italia s-au Anglia ,pentru ca m-ai mult de o saptamana nimeni nu te tine cu linia lui, in distanta 2.Saptamana viitoare esti in dist.3 s-au4.CHIAR daca ai local un Max full, Dolce full,TVR,etc,toate la un loc.Ce trebuie sa m-ai ai in plus? Pai atunci la banii cu care i-ti platesti abonamentele te bagi la un payserver cu 100E pe AN ai toate pachetele importante in calitate HD si nu trebuie sa te enervezi ca poate saptamana viitoare esti in distanta 4 cu un sky s-au altceva.

zmeura
22-03-09, 18:39
Sa iti improspatezi permanent liniile.Cauti noi si noi peers deoarece o parte din ei renunta,schimba emu sau pur si simplu nu au nevoie de cardurile noastre.Daca ai toate aceste 3 carduri imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti,dardaca le tii pe receptoare separate cu emu separat e mai greu.
Si payserverul e o alegere,dar cum iti garanteaza respectivul ca dupa o luna nu inchide sau ca iti va merge fara intreruperi?

zappa
22-03-09, 19:04
Asta e o "pledoarie pro" vis a vis de serverele cu plata???? Ori ai dat peste neseriosi ori peste arabi. Sau mai rau......tu nu ai fost serios si atunci ti-au sters linia.

bumbu
23-03-09, 00:54
Hm, as putea si eu scrie cite ceva despre acest subiect:

1. Sunt peeri care scriu ca au Card Full, pe cind ei nu au doar pachetul BAZA. Am intilnit foarte des acest lucru, mai ales la ai nostri. Ar trebui imediat stersi ?? De ce nu scriu din start ca au doar pachetul Baza ??
2. Daca scriu ca au pachetul BAZA, nu mai sunt bagati in seama de nimeni. Deci ?? Trebuie mintit ???
3. Daca tu ai multi peeri cu pachet baza, prin tine, se conecteaza la un peer cu pachetul Full, la programele extra. Acum acel PEER cu pachetul Full, observind ca tu ai faci lui prea mult trafic, ori te da afara, ori nu mai primesti reshare de la el. Si asta am observat la citiva peeri, tot de-ai nostri. Ce poti face ???
4. Ex. ai vreo 10 peeri cu Akta. Ce te ajuta pe tine acei peeri, daca tu de fiecare data te conectezi cu unul si acelasi peer. Ce te ajuta pe tine ceilalti peeri ?? Ai scoti din lista sau nu ???
5. Deja nu mai ajunge sa ai pachetul full, daca nu ai si HD. Fara HD nu prea mai esti bagat in seama. Mai mult, se mai cere doar HD. Daca nu ai HD sa dai, nu ai ce sa primesti. Si asta intilnesc foarte des in ultimul timp. Carti bune mai poti primi doar cu HD.
6. Daca ai un ping la net foarte mare, poti uita din start ca schimba cineva cu tine, cam egal ce carte ai. Si la asta se uita multa lume deja. Ati cere linia la test, si.........
7. Nu ai local, nu esti bagat in seama, se cere din start local.
8. Unii peeri schimba eventual pe alt Emu fara sa anunte. Asta mi s-a intimplat si mie. Avind peste 120 Peers de pe mai multe forumuri, probabil nu am anuntat pe toate forumurile ca am trecut pe alt Emu.
9. Ce am mai observat: unii peeri asi schimba dyndnsul, si anunta doar pe cine doreste el, adica alege deja peeri pe care ai mai vrea in share. Restul ??
10. Am mai observat ca unii, vazind ca nu se prea mai dau linii bune la schimb doar cu carti scumpe, se pun vreo 5/6 insi impreuna, cumpara toti cite o carte si o pun la un server. Acum, avind acel server 5/6 cartele locale, are sanse mult mai mari sa schimbe cineva cu el. Dar bineinteles ca cere si drept de reshare, altfel nu schimba linii. Este o varianta buna, zic eu, dar prima data trebuie sa si gasesti pe cineva care sa cumpere o cartela si sa ti-o dea tie ca sa o tii la tine in dream. Cine face acest lucru ???

Despre serverele cu plata:
Un coleg de servici, TURC, nu amic, si-a cumparat un Dream 800.Nu avea deloc cunostinte despre Dream/sharing,etc. Noi am tot vorbit la servici despre linii, carti.... Eu neavind HD Local, baiatul si-a cautat un Payserver cu DIGITÜRK HD, PREMIERE HD. Sa testeze a primit 2 servere pe o saptamina. A mers destul de bine, zicea el. A platit 120€ pentru un an. Dupa vreo o saptamina dupa ce a platit, i-am scris si eu lui 2 linii de la mine. Spunea ca la programele normale, se conecta mult mai repede cu mine decit cu acel payserver. La canalele HD era payserverul mai rapid.
El s-a imbolnavit, si nu am mai vorbit cam 2 saptamini cu el. Ami scrie intr-o seara, sa ai mai trimit inca o data cele 2 linii de la mine. Il intreb de ce. Si ami zice: a observat ca nu se prea mai conecta cu acele 2 payservere, ci mai mult cu mine, din Hop 2. Atunci mi-a sters liniile, fara sa le salveze, ca sa vada ce este cu acele servere pt. care a platit. Mi-a zis ca nu ai convine sa plateasca dincolo, si sa vada de la mine. Ca acum sa observe ca unul dintre servere era OFF tot timpul. Foarte bine ca a platit, nu ?? Ce poate face ??

Bag de seama ca si sharingul se indreapta intr-o directie favorabila doar celor care au abonamente full/HD, adica abonamente unde se platesc bani multi. Restul, daca au noroc bine, daca nu, nu. Pacat ca s-a ajuns asa departe.

Happy Sharing

stargate
23-03-09, 09:48
1. in mod normal ar trebui stersi dar daca au carduri bune in hop1 si ping bun poate merita a doua sansa .
2. este foarte greu sa faci schimb cu carduri autohtone .
3. trebuie sa cauti mereu linii bune ( multi din cei ce isi lauda stabilitatea dreamului au 10-15 linii si rup serverele altora cu traficul )
4. in general 2-3 peeri sun suficienti ( personal am 9 peeri cu dulce si eu nu am vedere la dulce :lol: )
5. HD cauta cei cu dm800 si este normal sa ceara HD daca ofera HD tinand cont de limitarea numarului de linii acceptate de dm800 .
6. aici ai dreptate un ping mare exclude din start un schimb bun ... atentie - torrentele rup banda de net .
7. gasesti linii de schimb bune si fara local dar trebuie sa cauti mai tot timpul .
8. se mai intampla sa uite sa anunte ( ultimul care a renuntat la serverul meu ( un user banat pe acest forum ) eu oferindui localul meu full el fara local , astepta sa-l contactez eu :comp:
9. asta este viata dura a sharingului ... daca am avea un sky uk sau sky it full si cu HD am fi primi care am fi contactati dar cu AKTA sau Focus nu te mai baga nimeni in seama .
10. este o varianta ideala un server cu 2-3 carduri bune full si schimb doar cu carduri full cu reshare .

sharingul cu plata este un lucru foarte rau dar uni prefera sa nu isi mai bata capul cu schimburi din pacate uneori mai ai si parte de necazuri . sharingul este ok iar daca oferi abo. baza nu poti avea pretentii de schimb cu abo full :tv:

in rest sharing placut

zmeura
23-03-09, 10:02
1. Sunt peeri care scriu ca au Card Full, pe cind ei nu au doar pachetul BAZA. Am intilnit foarte des acest lucru, mai ales la ai nostri. Ar trebui imediat stersi ?? De ce nu scriu din start ca au doar pachetul Baza ??

Nu e numai la romani,mai sunt si alte natii mai ales din partea rasariteana a continentului sau din Asia.Daca nu au nimic bun local+dist1 ii poti si sterge.Depinde de ce primesti de la el.

2. Daca scriu ca au pachetul BAZA, nu mai sunt bagati in seama de nimeni. Deci ?? Trebuie mintit ???

Mda,daca ai sa zicem 6-7 carduri de Akta stai sa te gandesti daca iti mai trebuie inca unul cu baza.Daca minti sunt multi care te sterg automat.Daca tu ii accepti pe cei care mint e treaba ta.

3. Daca tu ai multi peeri cu pachet baza, prin tine, se conecteaza la un peer cu pachetul Full, la programele extra. Acum acel PEER cu pachetul Full, observind ca tu ai faci lui prea mult trafic, ori te da afara, ori nu mai primesti reshare de la el. Si asta am observat la citiva peeri, tot de-ai nostri. Ce poti face ???

Nimic,cauti altul si iti reduci peers-i care iti fac si tie trafic.Mai bine sa planga ei decat sa plangi tu.

4. Ex. ai vreo 10 peeri cu Akta. Ce te ajuta pe tine acei peeri, daca tu de fiecare data te conectezi cu unul si acelasi peer. Ce te ajuta pe tine ceilalti peeri ?? Ai scoti din lista sau nu ???

Vezi ce primesti din dist2 de la ei,apoi alegi.Normal daca nu iti fac trafic nu ai de ce sa-i scoti odata ce i-ai acceptat.

5. Deja nu mai ajunge sa ai pachetul full, daca nu ai si HD. Fara HD nu prea mai esti bagat in seama. Mai mult, se mai cere doar HD. Daca nu ai HD sa dai, nu ai ce sa primesti. Si asta intilnesc foarte des in ultimul timp. Carti bune mai poti primi doar cu HD.

Asta e.Nu le poti avea pe toate.

6. Daca ai un ping la net foarte mare, poti uita din start ca schimba cineva cu tine, cam egal ce carte ai. Si la asta se uita multa lume deja. Ati cere linia la test, si.........

E alegerea lor,nu sunt obligati sa afaca schimb,dar asta pare mai mult un motiv de scuza cand vad ca de fapt nu le convine ce primesc de la tine.Asta cu pingul e frectie,cu ce legaturi avem la net in zilele noastre nu exista.

7. Nu ai local, nu esti bagat in seama, se cere din start local.

Ne intoarcem la punctul 3.Fara local e clar ca faci numai trafic,unul cu local mai accepta 2-3 peers fara local,dar cam atat.Sharing inseamna sa si dai nu numai sa primesti.

8. Unii peeri schimba eventual pe alt Emu fara sa anunte. Asta mi s-a intimplat si mie. Avind peste 120 Peers de pe mai multe forumuri, probabil nu am anuntat pe toate forumurile ca am trecut pe alt Emu.

Ignoranta.

9. Ce am mai observat: unii peeri asi schimba dyndnsul, si anunta doar pe cine doreste el, adica alege deja peeri pe care ai mai vrea in share. Restul ??

Tot ignoranta.

10. Am mai observat ca unii, vazind ca nu se prea mai dau linii bune la schimb doar cu carti scumpe, se pun vreo 5/6 insi impreuna, cumpara toti cite o carte si o pun la un server. Acum, avind acel server 5/6 cartele locale, are sanse mult mai mari sa schimbe cineva cu el. Dar bineinteles ca cere si drept de reshare, altfel nu schimba linii. Este o varianta buna, zic eu, dar prima data trebuie sa si gasesti pe cineva care sa cumpere o cartela si sa ti-o dea tie ca sa o tii la tine in dream. Cine face acest lucru ???

Per total ajungi cam tot acolo,vei avea cele 5-6 carduri in dist1 dar in rest doar carduri in dist2-3.Doar daca acel server nu e cumva la tine.Asa ai cardul tau in receptor si faci schimb cu cine vrei si gasesti aceleasi carduri in dist 1-2.Oricum pentru partea ta din cele 5-6 carduri platesti cat pentru un card cu abonament la un pachet strain doar al tau.

Bag de seama ca si sharingul se indreapta intr-o directie favorabila doar celor care au abonamente full/HD, adica abonamente unde se platesc bani multi. Restul, daca au noroc bine, daca nu, nu. Pacat ca s-a ajuns asa departe.

Asa e in viata,ai bani-ai de toate,nu ai bani-nu ai nimic.Fiind o tara saraca normal ca am ramas in coada lunii cu privire la canalele HD.Cumpara un card cu abonamentul preplatit pe 1 an de la un provider strain,altfel ne descurcam cu ce avem.