View Full Version : Problemele de accesare forum
Cei care au net de la RCS ii rog sa ne anunte aici daca mai au sau nu probleme de accesare a forumului.Normal daca e problema legata de dns-uri ar trebui sa se rezolve de la sine in cateva zeci de ore.
am gasit un offline de aseara prin care se spunea ca nici de pe romtelecom nu merge
acum poate confirma cineva daca mai exista aceasta problema?
net prin RCS nu pot accesa forumul :comp:... accesarea forumului merge prin proxy dar greu .
ai sunat cumva la ei sa-i intrebi din ce cauza sunt probleme?
incercam sa rezolvam problema curand. este ilegal ceea ce fac si se poate reclama.
Nu pot accesa forumul decat prin proxy. NET-ul este de la RCS
dic_star79
19-03-09, 10:21
La Romtelecom este ok, aseara mai facea probleme din cand in cand.
am vorbit chiar acum la ei la tehnic si spun ca nu este siteul blocat de catre ei sau poate nu se stie sau prietenul lui Fanta a facut acest lucru fara sa anunte acest lucru .
laleauaneagra
19-03-09, 10:30
exact ca data trecuta dar din pacata numa la bucuresti se poate rezolva ptr ca restu n-au idee despre asa ceva,n-ar trebui condamnata provincia prob e la centru
De dimineata, la 9 cand am plecat de acasa forumul era inaccesibil (Bucuresti, net de la RDS).
Nu am incercat proxy-uri... credeam ca sunt probleme cu serverul sau cu hostingul.
Prin RCS este pauza, si nu din cauza DNS-lui, DNS-u raspunde corect la IP de la sateliti, dar ping numai este.....chiar dubios...
am vorbit cu cineva ( un amic ) din tehnicul RDS Ploiesti care a vorbit cu Adminul RDS care ia zis ca IP-urile RDS sunt banate de catre forum nu siteul sateliti.info de catre ei .. tot el mi-a zis ca nici de pe UPC nu se poate intra , daca cineva poate confirma cu net de la UPC ca are probleme .
Mda,inseamna ca e un alt habarnist.Pe UPC nu au fost probleme niciodata,pe RCS e deja a doua oara.
Pe romtelecom este ok... dupa cum se vede, pot accesa forum-ul
laleauaneagra
19-03-09, 12:50
imi pare rau ca nu are boom,max,focussat internet ca atunci ne lamuream repede,hai sa vedem upc,vodafone,orange
Problema e exclusiv a RCS!
Vom face plangere la ANRCTI impotriva lor! Cei care aveti net RCS dati un telefon sa reclamati situatia!
stati linistiti ca daca vreau schimb 50 de ip la forum pana se satura ei
Eu am facut o sesizare azi la RDS si astept o explicatie....Diferit fac reclamatie la OPC!
laleauaneagra
19-03-09, 13:08
ca sa fiu mai rece treaba cu reclamatiile nu se vor face,de ce?de aia.e dreptul fiecaruia daca are incredere in noi sau nu insa nu uitati acest forum a fost creat ptr voi ptr a avea acces liber la informatie necenzurat si fara discriminari
din upc merge
la un trace iaca ce apare !
~# traceroute www.sateliti.info (http://www.sateliti.info)
traceroute to www.sateliti.info (http://www.sateliti.info) (91.121.159.123), 30 hops max, 40 byte packets
1 ks359780.kimsufi.com (91.121.159.123) 89.471 ms 93.142 ms 83.681 ms
radiod:~# nslookup sateliti.info
Server: 194.102.90.1
Address: 194.102.90.1#53
Non-authoritative answer:
Name: sateliti.info
Address: 91.121.159.123
din romtelecom merge
Trace-ul arata asa
traceroute to www.sateliti.info (http://www.sateliti.info) (91.121.159.123), 30 hops max, 40 byte packets
1 dsldevice.lan (192.168.1.254) 89.070 ms 98.044 ms 99.995 ms
2 * 89.122.64.254 (89.122.64.254) 126.208 ms 29.921 ms
3 10.0.241.225 (10.0.241.225) 39.035 ms * 56.831 ms
4 10.0.241.185 (10.0.241.185) 72.388 ms 45.101 ms 49.168 ms
5 10.0.240.114 (10.0.240.114) 168.153 ms 95.013 ms 98.333 ms
6 10.0.240.238 (10.0.240.238) 58.651 ms 100.755 ms 72.893 ms
7 decix.routers.ovh.net (80.81.192.209) 77.111 ms 105.901 ms *
8 * 20g.th2-1-6k.routers.ovh.net (213.251.130.13) 110.048 ms *
9 160g.rbx-2-6k.routers.ovh.net (213.186.32.201) 104.684 ms * 162.812 ms
10 rbx-49-m1.routers.ovh.net (91.121.130.147) 109.607 ms * 97.990 ms
11 ks359780.kimsufi.com (91.121.159.123) 131.079 ms 67.568 ms 95.526 ms
Din New Comm
traceroute www.sateliti.info (http://www.sateliti.info)
1 * 94.52.73.33 (94.52.73.33) 0.847 ms 0.683 ms
2 89.165.148.249 (89.165.148.249) 2.124 ms 2.100 ms 2.172 ms
3 212.146.110.121 (212.146.110.121) 2.609 ms 2.435 ms 2.120 ms
4 r01-ten2-2-vl3221.dal1.ro.gtsce.net (85.9.32.94) 2.567 ms 2.505 ms 2.445 ms
5 85.9.9.21 (85.9.9.21) 2.447 ms 2.390 ms 2.638 ms
6 195.39.209.81 (195.39.209.81) 21.388 ms 21.451 ms 22.063 ms
7 * * *
8 40g.rbx-2-6k.routers.ovh.net (91.121.131.9) 67.370 ms 118.939 ms 168.856 ms
9 rbx-49-m1.routers.ovh.net (91.121.130.147) 44.588 ms 44.606 ms 44.362 ms
10 ks359780.kimsufi.com (91.121.159.123) 44.560 ms 44.454 ms 44.478 ms
Din server localizat in Dallas
>traceroute www.sateliti.info (http://www.sateliti.info)
Translating "www.sateliti.info"...domain server (12.129.192.148) [OK]
Type escape sequence to abort.
Tracing the route to www.sateliti.info (http://www.sateliti.info) (91.121.159.123)
1 12.129.193.236 0 msec 0 msec 0 msec
2 mdf001c7613r0001-gig-10-2.lax1.attens.net (12.129.193.241) 0 msec 0 msec 0 m sec
3 12-122-254-65.attens.net (12.122.254.65) 0 msec 0 msec 0 msec
4 cr2.la2ca.ip.att.net (12.122.129.6) [MPLS: Label 16075 Exp 0] 4 msec 4 msec 0 msec
5 ggr4.la2ca.ip.att.net (12.122.129.65) 4 msec 0 msec 4 msec
6 att-gw.la.gblx.net (192.205.34.134) 4 msec 0 msec 4 msec
7 30g.gblx.ldn-1-6k.routers.ovh.net (213.251.130.53) 188 msec 188 msec 188 mse c
8 20g.rbx-1-6k.routers.ovh.net (91.121.131.13) 152 msec 156 msec *
9 rbx-49-m1.routers.ovh.net (91.121.130.19) 188 msec 188 msec 188 msec
10 www.sateliti.info (http://www.sateliti.info) (91.121.159.123) 188 msec 188 msec 188 msec
am aflat ca nu merge si de la ZAPP!Forum nostru....
whitesnake
19-03-09, 13:32
posibil sa fie un peer RDS cazut, si sa nu fie o blocare intentionata.
cineva mi-a zis ca de cele mai multe ori pachetele se opresc in arad, n-au iesire...
sansele ca rds sa fi blocat site-ul sunt minime.
e bine ca s-a facut sesizare.
stati linistiti ca daca vreau schimb 50 de ip la forum pana se satura ei
Si l-ai schimbat.Testati din nou cei cu RCS.
Acuma a revenit forum!!!!A castigat Democratia si libertate!!!!!
Jos comunism si intunericul!
:band:
Baieti, chestia asta se agraveaza,nici din Moldova nu va pot accesa ,acuma am intrat cu proxy.
Cand accesez direct imi apare asta http://sateliti.files.wordpress.com/2009/03/satelitiinfo.jpg
incearca acum, asa a facut cat a scimbat admin ip-ul, acum merge
Daca voi din Romania puteti accesa liber,acuma noi cei din exterior sunt blocati.
Dan nu merge nicio branza, acuma am incercat si e blocat
Pai tocmai atunci lucra Admin,ia incearca acum iar fara proxy.
whitesnake
19-03-09, 13:50
Si l-ai schimbat.Testati din nou cei cu RCS.
e ok acum...
eu am RDS si doar acum am reusit sa accesez.
Nu merge de azi dimineata
au blocat RCS ip de la forum facetile reclamatie
Asta demonstreaza si ca nu sunt banate ip-urile de rds,ci era invers.Cei de pe la tehnicul lor ori sunt putin paraleli cu informatia ori se intersecteaza cu nestiinta.:)
pai de la serveru nostru nu este nici o problema din pacate
sigur cel ce a blocat siteul a facut asta fara acordul companiei daca nimeni nu stia nimica . daca era ceva oficial , rds ar fi spus ceva dar nici ei nu stiau nimica .
Confirm si eu , deocamdata nu mai este nevoie de proxy.
.
Pe VODAFONE merge brici ...
Pe minireteaua nationala INJOY merge la fel de bine ...
Bafta in continuare SATELITI. Aveti sustinerea mea totala.
ovex
laleauaneagra
19-03-09, 19:19
@stargate ai dreptate,crezi ca tot rds e prietenu lui fanta,a facut o chestie ilegala si numa de la centru provincia ca de obicei habar n-avea
SA-I FIE RUSINE,PTR CA NU ARE NICI O DOVADA CA NOI FLOODAM,ABERATII,RUSINE INCA ODATA
salut prieteni
Exact asa sta situatia,blocarea accesului din reteaua rds a fost facuta fara acceptul oficial al conducerii rds
Probabil operatia a fost facuta de un linuxist soios din tehnic la rugamintile stim noi cui
Prietene 'stim noi cui' , nu te mai ocupa cu gainarii
Iti este frica ca devi tot mai neinsemnat si ca la tine pe forum e dezordine totala?
Forumul tau a devenit o balacareala totala, scandaluri peste scandaluri
O sa fii tot mai mic si mai mic pana cand o sa dispari si vei ramane ca o amintire horror in istoria acestei natiuni!
sigur cel ce a blocat siteul a facut asta fara acordul companiei daca nimeni nu stia nimica . daca era ceva oficial , rds ar fi spus ceva dar nici ei nu stiau nimica .
Pe mine ma e mila de fraier care a pus sa face asta lucru.Ca pun pariu ca au sunat ieri si azi cel putin 500 de persoane si au facut reclamatie.Pe mine acuma 30 min m-au sunat inapoi de la RDS sa ma intreaba daca respectiv site merge....la telefon a fost cam speriati....si nu inteleg de ce pt ca eu nu le am avertizat nici am vorbit urit cu ei.Daca concedieze pe fraier asta RDS sunt curios unde o sa mai gaseste job la vremuri asta....
Eu Ce Asi Dori Toti Care Au Internet De La Rds Sa Fac Reclamatii Asa Ceva Nu E Posibil
Va aici persoane suparate pe o chestiune care efectiv nu isi are rostul. Carbogazosul acela nu e alceva decat o odrasla de bani gata, schizofrenica si “impotenta”. Pe langa asta nu e tocmai o telenovela, e un intreg studio de productii telenovele. De dimineata si pana seara se hraneste numai cu intrigi si strambe, iar faptul ca sunt niste ametiti de pe la niste provideri de tot felul, care ii dau atentie, o fac pentru ca are bani, altfel nu-l baga in seama nici gainile. Credeti ca un individ cu astfel de preocupari mai are timp si de afaceri serioase, cum se lauda el? Sa fim seriosi. Toata lumea stie cum se comporta un om de afaceri, cat timp liber are la dispozitie si ce prestanta are in societate si in contact cu toate categoriile de oameni. Daca evreii de la BOOM TV sunt in spatele acestui atac, nu pot sa spun decat ca s-au trezit cam tarziu, la cat le-a afectat imaginea de 3 ani incoace. Parerea mea e ca I se da prea mare atentie unui individ care nu reprezinta nimic.
Pentru a nu degenera lucrurile in topicul acesta cum se intampla adesea dincolo, am sa inchid aici acest topic.
De retinut!!! nu avem nimic de-a face cu problema lor. Ba mai mult, daca este ceruta pe un ton civilizat cred ca le-am putea oferi si asistenta tehnica cum sa se fereasca de asa ceva. Am trecut si noi prin aceleasi probleme si ne mai confruntam cu ele uneori.
Pentru noi nu mai reprezinta de mult o concurenta forumul respectiv. Cand scriu acest mesaj sunt 226 de membri inregistrati pe acest forum si 129 dincolo. Pe langa asta forumul respectiv are rolul de "sita" pentru noi.
Suntem mandri de membrii nostri si de reputatia pe care au adus-o forumului si doar ei reprezinta interesul nostru.
cu tot respectul pentru tine Snow , dar consider ca acest topic nu a depasit limitele normale ... si nu are rost sa il inchidem atata timp cat oameni au ceva de spus !
pe de alta parte acesta se afla la sectiunea OFFTOPIC ... deci nu vad de ce ar trebuii inchis ! mai degraba s-a deplasat discutia in alta parte si pe aceasta calea atentionez userii care nu discuta la obiectul acestui topic vor avea mesajele sterse !
problemele s-au rezolvat, topic inchis!
s-au rezolvat temporar .... si daca mai apar ce facem ? mai facem un nou topic? eu zic sa lasi smerenia cu care il inchizi la o parte si sa lasi topicu sa se poate exprima userii in continuare !
Discutia se incheie aici pentru ca problema e rezolvata!
Scenarii si acuze sa ii lasam pe altii sa le faca!
Iarasi RDS a blocat accesul la forum.
Am facut o sesizare la ei, dar este de aceasta data insotita si de o reclamatie la OPC.
ai facut bine asa ar trebui sa faca toti cei cu net de la rds.
Confirm si eu , problema se repeta.
.
eu am de la net de la newcomm si se incarca greu site-ul.
A trebuit sa incerc de doua ori sa incarc pagina
Reclamatia la OPC se poate face si online, adica extrem de simplu. Eu tocmai am trimis-o. Am atasat si o poza cu tracert spre site si spre google ca sa se vada ca stie care e nameserverul, dar se opreste intr-un IP de la RDS.
Si eu tot nu pot sa acesez prin RDS....Numai cu proxy.....
dic_star79
20-03-09, 20:41
Pe romtelecom este ok.
Cu RDS e numai problema!!!!!
Asi dori toti abonati care au internet de la RDS sa ia legatura cu Asistenta tehnica Internet,si puteti sa le spuneti ca daca nu se rezolva problema cu accesarea forumului le faceti o sesizare si la posturile de teliviziune din romania...
Mda,e mai mult decat evident ca deranjam.Foarte bine.:)
Firma trebuie reclamata,mare lucru nu cred ca se rezolva dar se adauga pe lista imensa a plangerilor impotriva lor si la un moment dat poate ajuta.
Sunati la tehnic la ei. Puneti toti amicii sa sune.
Prefixul local + 400401.
Pai tocmai aia e problema, ca de obicei zicem lasa... De cand sunt abonatul lor am avut zeci de motive sa ii reclam la OPC si nu am facut-o. De acum incolo la fiecare problema am sa-i reclam.
Culmea e ca vreau sa schimb furnizorul de net, dar nu am cu cine. Unii spun ca ma contacteaza in 48 de ore dar dupa 3 luni nu au facut-o alti vor sa le gasesc eu clienti in zona ca sa imi aduca net. Si nu stau intr-un mic orasel sau intr-o zona izolata.
De, traim in Romania.
In mizeria asta din romania iti zic eu ca nu rezolvi nimic.
Aici e care are pile mai bune, ideala ar fi investigata treaba, ca pe astia ii doare in cot.
Vad ca azi au fost mai prompti, sau a fost facuta sesizarea mai repede. Oricum reclamatia la OPC e deja trimisa.
Ei nu au rezolvat nimic,din contra.S-a rezolvat numai pentru ca Admin a schimbat IP-ul forumului din nou.Poate maine o luam de la capat,inarmati-va cu o adresa proxy la favorite ca sa fie.
Cel mai ideal proxy e http://www.nukefile.com/index.php intrati aici apoi mai jos unde se baga adresa aveti options si deselectati
-Remove scripts
-Remove Objects
si sa fie sigur bifate urmatoarele
-Encode URL
-Encode Page
-Allow Cookies
----------------------------------------------------------------------
Acest proxy se misca cel mai bine dintre toate, nu tine cont de ora de accesare , merge shoutbox , totul e ok.
In mizeria asta din romania iti zic eu ca nu rezolvi nimic.
Aici e care are pile mai bune, ideala ar fi investigata treaba, ca pe astia ii doare in cot.
Din pacate nu pot sa-ti dau dreptate.Trebuie facuta reclamatie , trebuie amenintati , trebuie luptat cu mizeria care ne conduce chiar numai pentru simplul fapt sa nu ne tina de prosti. De fapt aceasta MIZERIE se bazeaza pe comoditatea romanului , dar daca iti scoti un pic coltii se indreapta lucrurile.
Raspunsul la acest thread nu trebuie sa contina adrese de proxy ci numere de inregistrare a reclamatiilor la OPC sau la institutile abilitate , facuta o petitie online si poate un email la o televiziune care nu-i prea sufera.
f11
PS NU sunt abonat RDS dar actiunea lor mi se pare josnica si un abuz enorm.
rog pe toti abonatii RDS sa faca sesizare la serviciul tehnic al rds si apoi sa trimita in pm numarul sesisarii.
laleauaneagra
21-03-09, 13:43
stati mai fratilor linistiti ca in afara de 10-15 oameni restul nu vor face nimic,ce naiba nu santeti copii
pai pe asta mizeaza si ei. nu trebuie sa lasam asta asa!
laleauaneagra
21-03-09, 13:54
pai mizeaza si au dreptate,totul in romania e mizat pe lucru asta si reuseste,fanta o fi el prost dar treaba asta nu o face cu colegul de camera,sant sigur ca are acoperire si e genul de om care nu se risca atat de mult nici pe el nici pe cei de la rds
nu se va intampla nimic din pacate,sa nu uitati sa mi da ti o bere daca am dreptate:)
berea o dau oricum. dar oricum o sa incerc sa rezolv ceva. macar ca-i deranjaza cei de la opc si tot e ceva.
SuperSonic
21-03-09, 14:47
Vad ca si la clicknet se baga bete-n roate, nu reusesc sa intru decat prin adresa de proxy de mai sus, si prin reteaua de cartier fara.
Sa vedem daca mai confirma cineva.
Brasov, RDS, totul ok deocamdata. Au fost probleme pana acum vreo 2-3 zile. Deasemenea si pe Romtelecom, momentan ok.
Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.org.
Cum adica?Il poti accesa dar nu merge si totusi reusesti sa postezi?Poate ai gresit undeva in exprimare ca nu se intelege.
Se incarca greu si la mine cu clicknet.La birou unde am RDS nu merge,cu Vodafone merge brici.
Sper sa se remedieze si sa nu mai fim nevoiti sa epelam la proxyuri.
laleauaneagra
21-03-09, 20:38
nu are ce sa se remedieze,acest incident nu e o probleca tehnica e un atac intentionat asupra noastra
Eu am rdslink si pot accesa sateliti.info dar nu merge sateliti.info.
Sorry! Nu merge sateliti.o r g
Eu scriu sateliti.o r g dar apare sateliti.info
pai ce vrei sa ati apara tie pe sateliti.org ?
laleauaneagra
22-03-09, 03:07
@ibiza adresa noastra nu mai e cu terminatia org e asa cum iti apare cu info,deci e ok:)
Deocamdata merge ok pe rds. Chiar nu inteleg cu ce deranjeaza site-ul asta pe unii de recurg la magarii din astea?E un site de informare si atat.Jeez.
Tot stau sa ma gandesc cum se coboara RDS la nivelu unui forum
Ai vrut sa spui "miniforum".:D
Minuscul,mic,pubela,etc.
da am vazut si eu ce au spus alti despre un forum care e on de un an si jumatate
Normal cel mai bine e sa fim mici,minusculi,etc tocmai pentru a nu fi bagati in seama.Acum daca incet-incet s-au adunat ceva useri si multe informatii utile asta e.Mie imi face placere sa vad cate informatii avem si ca userii (cu mici exceptii) se ajuta si comunica civilizat.Nu suntem un mega forum si nu avem cine stie ce informatii care sa faca senzatie,dar pentru un pasionat e un sprijin.
Vezi ca forumul are 2 ani deja si probabil multi nu se asteptau sa rezistam atat,cunoasteti situatia altor 2-3 forumuri romanesti care au sucombat destul de repede.:)
daca vreti sa revolvati ceva faceti in felul urmator:
1. sunati la relatii clienti din orasul de unde sunteti luati nr de sesizare
2. va duceti la opc si le faceti plangere
3. trimiteti mail la clientii@rcs-rds.ro sau fax 0314006060
4. le scrieti (in mail sau fax) problema cu cuvintele voastre si asa se poate rezolva mai repede si definitiv problema
va spun asta pentru ca eu am avut vreo 20 de sezizari consecutive (la 2-3 zile facem sesizare) pentru internet si de fiecare data ma duceau cu zahareleu. am facut plangere la opc si dupa de nervi am sunat la bucuresti am vb si mi-a spus sa trimit mail sau fax si in cel mai scurt timp se va rezolva. dupa ce am trimis mail in 2 zile au venit personal baieti de la rds sa ma intrebe daca imi funtioneaza si cum imi funioneaza.
eu atata am avut de spus , poate va ajuta cu ceva.:)
Tot stau sa ma gandesc cum se coboara RDS la nivelu unui forum
pai RDI coboara pe zi ce trece in ultimul timp , in curand vor ramane doar moderatorii online daca contiunua sa-si bata joc de useri.au ramas fixati ca sunt cel mai mare site romanesc dar asta a fost demult, in realitate sunt unul din miniforumurile de care vorbesc.mai nou se da bere pentru un click (vezi in semnatura unuia din administratori) si inventeaza tot felul de falimente si bombe ptr. a mai atrage cativa useri dar si asa tot dresajul de caini si amenzile de circulatie raman principalele subiecte de acolo.ataca in stanga si in dreapata dar nu vor sa recunosca adevarata problema, userii pleaca din cauza lor nu din cauza altor site. aceste site nu ar fi existat daca se purtau omeneste, mai toti am inceput acolo. inca mai sper ca-si vor da seama ca nu sateliti sau alt forum le fac probleme,isi fac singuri cu mana lor. chiar daca maine am dispare ca site ar apare altul cu acelasi profil dar nu se vor intoarce userii acolo.
se vrea a impedica accesul la informatie aici ... in asa fel ... lumea sa plece dincolo ;)
PS: am comasat cele 2 topicuri cu acelasi subiect intr-unul singur!
Sa vedem pina la vara in ce stare o sa fie asta mini-forum :dance:
Si in ce stare o sa fie celelalt forum care se prabuseste zilnic....
Eu cred ca trebuie sa aducem multumiri speciale lui Blanel, fara aportul lui de zi cu zi, acest forum nu exista.
Bravos Blanel, tine-o tot asa, esti cel mai tare din parcare....sa nu injuri stim ca citesti aceste randuri.
Din nou de pe RDS nu pot accesa forumul.
Am zis eu ca se intoarce respectivul la serviciu azi.Deja sunt prea previzibili,de exemplu joaca Romania saptamana asta,vor face "intuneric" pe jiji?
Devin plictisitori,daca tot merge prin proxy nu prea rezolva nimic,caderile sunt scurte iar la sfarsit de saptamana femeia de serviciu nu se ocupa cu asa ceva.
Ii vad in stare sa se apuce de vanat toate siteurile si forumurile unde apar cheile de jiji.
e mai usor sa faca asta decat sa treaca la n3
nenorociti au blocat iara accesul la forum .... niste idioti si niste hahalere
Prin RDS iar nu merge....numai prin proxy!
cel ce blocheaza forumul sa fie sa-si bata un cui in varful p_li sa faca bube in buricele degetelor sa faca cataracta .... si alte urari de bine .
P.S. sper sa nu primesc ban pentru limbaj indecent .
Fanta personal se ocupa de asta, si sustin cu informatii din interior acest lucru.
Poti detalia acest lucru ?
cel ce blocheaza forumul sa fie sa-si bata un cui in varful p_li sa faca bube in buricele degetelor sa faca cataracta .... si alte urari de bine .
P.S. sper sa nu primesc ban pentru limbaj indecent .
p_li cred ca vine de la imaginea pentru dreambox ?:haha1:
totusi trebuie sa fim ingaduitori pentru astfel de situatii
este in popor o expresie :Hotul(in cazul de fata cel care floodeaza) cu un pacat si negustorul(pagubitul) cu o mie(cel care acuta o mie de insi ca ar face acest lucru )
Azi toata ziua nu am putut intra pe forum din RDS....:(
Doar acuma pe seara tarziu am reusit sa ma conectez direct....(:cool2: fara proxi)
:agresiv:Rusinica Rusinica Rusinica ......RDS....
Oare sa ma apuc din nou sa ma distrez cu ....cine stiu eu...''caleadreapta''....?????:oops:
laleauaneagra
24-03-09, 00:01
da-i nu sta pe ganduri:)eu te urmaresc de aproape:)
Nu-i nici unul sa-i vina si tampitului asta de hac,sa-i distruga site-ul si sa nu mai aiba acces la el in veci ? :agresiv:
laleauaneagra
24-03-09, 01:45
eeee sandu sa faci rau nu e greu deloc dar noi dovedim ca avem coloana,el ne ataca pe noi fara motiv a nu stiu cata oara dar viata are grija sa le aseze pe toate:)
Va rog frumos nu mai bagati in seama toate vorbele spuse de toata lumea si aberatiile care le scot alti pe alte forumuri ...
eeee sandu sa faci rau nu e greu deloc dar noi dovedim ca avem coloana,el ne ataca pe noi fara motiv a nu stiu cata oara dar viata are grija sa le aseze pe toate:)
Stiu destula lume care daca nu merge RSP merg altundeva, dar iara cu batutu si asteptatu pana pica din cer si pe aia ceva nu o sa fie niciodata....nu zic sa lupte cineva impotriva lor , dar nici sa nu faci nimic nu e o optiune.
Asta e parerea mea...
Exista o limita la toate peste care nu mai poti sa treci.Tipul, pana nu-i se va rupe coarnele nu va intelege.
whitesnake
24-03-09, 11:50
[QUOTE=Sandutsu;75322]Exista o limita la toate peste care nu mai poti sa treci.Tipul, pana nu-i se va rupe coarnele nu va intelege.[/Q
posibil sa fie un copilas de 18 ani cu minte de 7 si pretentii de hacker.
nu va stresati ca in putin timp aflam cine e si mai cunoatem si noi pe unul altul.
dupa ce aflam, ori ramane fara job, ori o sa ia o mama de bataie de se caca pe el.
ori amandoua.
depinde de cum cade lumina lunii printre frunze in acel moment al serii :)
Daca aflati cine este , mai bine il luati la intrebari si-l inregistrati audio/video (aveti si dovezi clare astfel). Eventual mergeti la politie , sa fie totul legal.
Apoi faceti publica inregistrarea sa vedem si noi cine se preteaza la asemenea marlanii de doi bani.
.
Celalalt domeniu il puteti accesa?
sateliti. o r g
Eu nu inteleg, nu se poate face ceva legat de problema asta?
Ce dovezi au ei sa blocheze siteul, de curat cu curat, spam-uri nu se trimit de pe adresa voastra, totusi daca nu vor sa depunem plangere la OPC sa faca naibii ceva.
Normal daca nu raspunde la ping nu va merge de pe nici un domeniu.
Isi dau baietii osteneala,nu gluma.Ei bine la altii a mers fara nici cea mai mica intrerupere.Si eu care ii asteptam si pe la mine prin zona ca sa ma abonez la ei.Niciodata.Si am sa-i sfatuiesc pe toti cei care ma vor intreba despre net-cablu-satelit de la ei sa nu o faca.
vallek2000
24-03-09, 17:25
De 2 zile nu am acces de pe RDS,la serviciul technic nimeni,nimic rusine!!!!!!
rds ati blok accesu catre forum
admin , dar nu exista nici o cale legala de rezolvare a situatiei ?
Nu s-a facut nici o sesizare ? Chiar fiecare face ce vrea in tara asta ?
totul depinde de oameni care vor sa acceseze acest site ei trebuie sa faca sesizare la RDS
salut si eu am prb. de accesare a forumului , cu toate ca aseara am putut intra , dar de dimineata sub nici o forma , iar acum de la serv. vad ca intra tot mereu un site in paralel cu orice accesare de pe acest forum (bioget.com)
Pai nu mai plangeti atat , cei care nu aveti acces :
1. Faceti reclamatie la rcs si luati numar de inregistrare (fara acel numar nu e valabila reclamatia)
2. Reclamatie la opc cu problema care o aveti numarul de inregistrare a reclamatiei de la rcs (foarte important sa specificati ca sa intamplat in mai multe randuri)
deca nu faceti aceste lucru e ca si cum nu faceti nimic.
Sunt curios cine a primit numar de inregistrare a sesizarii pentru problema accesarii unui singur site.
laleauaneagra
24-03-09, 20:13
dragul meu nu e vb DE UN SINGUR SITE e vb de ingradirea la libera informare de libera navigare pe internet nu cred ca scrie in fisa postului la rds ca treb sa restrictioneze accesul la acest forum(nu santem dc++)mai ales ca lucru asta vine de la o persoana fizica si din afara institutie(din cate imi aduc aminte)
poate ca ideea cea mai buna ar fi ca toti pasionati de satelit sa treaca la alt provider,insa asa ceva nu se va intampla(eu cand voi ajunge acasa voi face lucru asta)
Perfect de acord cu tine, insa vroiam sa subliniez faptul ca obtinerea unui numar de inregistrare pentru asa ceva este aproape imposibila avand in vedere care este tratamentul in call-center.
laleauaneagra
24-03-09, 20:37
si eu sant perfect de acord cu tine de aia am spus ca va fi imposibil de facut ceva
cred ca asta ar fi solutia-------poate ca ideea cea mai buna ar fi ca toti pasionati de satelit sa treaca la alt provider,insa asa ceva nu se va intampla
Ar fi o idee asta avand in vedere numarul de membri de pe forum care in marea majoritate cred ca sunt pe RDS insa sunt prea multe formalitati de facut. Pacat ca se fac astfel de lucruri...
Merge bine acum de pe RDS.Sper ca s-a rezolvat definitiv.
De mers merge dar sper sa tina ca a mai avut reveniri din astea dar de scurta durata din pacate.
Pai maine.Cand ajunge baiatul de la butoanele RCS la serviciu e foarte probabil sa ne rezolve din nou,apoi pana schimba admin ip-ul va trebui sa intrati iar cu proxy.Tot asa pana se plictisesc.
Aceasta problema se poate rezolva numai prin sesizarile ABONATILOR RDS la Oficiul pentru Propectia Consumatorului (OPC) si la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI)!
Cu cat vor fi mai multe sesizari cu atat sansele de succes sunt mai mari!
a intrat iara jegosu la butoane si a banat ip ... sa se inece cu os de peste ca azi se mananca peste ...
laleauaneagra
25-03-09, 19:50
forumul va fi oprit in maxim 5 min
NE CEREM SCUZE
problema rezolvata
theghostbu
27-03-09, 13:10
salut,
am net de la rds ip static la birou si nu pot sa accesez sateliti.info iar acasa ma conectez cu pppoe si pot sa ma conectez ...de asemenea am un amic din irlanda si spune ca nu se poate conecta la site ... oare o fi de la furnizorul de net ?
theghostbuster
Acum ce sa zic,sunt unii carora le-ar fi mai bine sa mearga forumul asta mai departe,altfel daca nu o sa am unde sa-mi pierd timpul poate ma apuca si incep sa-i vizitez.Cu proxy a cam inceput sa se invete lumea,email-urile le faci din doua click-uri si hop un nou user.Sa vezi cum devine aproape de necitit un forum.Nu ca acum ai ce sa intelegi de pe acolo,dar se poate si mai rau.:)
Asa ca cel care se afla in spatele miscarii mai bine renunta,nu ii aduce nimic bun,incep sa ma plictisesc in momentele cand serverul e down pentru schimbare de ip si am ganduri negre.;)
Jenant sa ajunga unii in cealalta barca.Jenant.
Zmeurica.mai tii minte cand ai spus cu cateva zile in urma ca o sa tragi niste sfori pe la Chisinau si-o sa-mi crape blogul ? Ti-a fost indeplinita "dorinta" :D ,ai menit si acuma nu mai este :D
Cum nu mai este?Ca la mine merge "globul" tau.:)
Si chestia era "copiata" de la altcineva,dar vezi ca oamenii nu stiu discutia si nu inteleg despre ce vorbim.
Dar ia fa click pe nick si mergi pe blogul meu si o sa apara altceva :)
scuze de offtopic,am uitat :)
laleauaneagra
27-03-09, 23:36
bravo sandule ai reusit:sorry:
dar merge din basarabia:)
Dar ia fa click pe nick si mergi pe blogul meu si o sa apara altceva :)
scuze de offtopic,am uitat :)
Nici nu am vazut.Ce suga....aaa...magari am vrut sa spun.Ar trebui sa inchida total traficul extern ca sa nu mai gaseasca lumea ce cauta.Niciodata nu o sa reuseasca ce incearca ei sa faca,mai bine si-ar schimba cardurile ca lupta pe internet nu le rezolva problemele.
Da,mare marl .ni sunt astia.Precis e lucrul celora care va fac si voua 'zile fripte'' .Mi-au ramas inregistrate trei IP-ri a celora care mi-au vizitat blogul dupa ce a fost blogat,doua din ele apartin celora de la wordpress ,le-am verificat ,dar al 3-lea e din Craiova,tare as vrea sa aflu cine-i si cum poate accesa site-ul daca e blocat.
Au aparut iar probleme de accesare a site-ului,din personal ,din Chisinau nu-l pot accesa direct doar prin proxy.
Si gessle spune ca din Romtelecom (Clicknet) nu-l poate accesa de dimineata, poate confirma cineva treaba asta?
La noi problema persista si nu stiu care e cauza :(
Verificati acum daca mai sunt probleme!
Acum merge :dance: Care a fost motivul ca nu mergea pana acuma ?
E ok acum, nu ar trebui sa mai fie probleme.
Si gessle spune ca din Romtelecom (Clicknet) nu-l poate accesa de dimineata, poate confirma cineva treaba asta?
..si eu vin din romtelecom, niciodata n-au fost probleme, si bantui destul de des paginile de aici. (de cateva ori pe zi!)
laleauaneagra
28-05-10, 23:56
stati linistiti,a fost problema doar cu o anumita clasa:)
Respecte!
Si eu am avut probleme cu accesarea forumuli.
Tot Romtelecom-ist si eu.
Nu stiu care sa fi fost problema?!Dar acum e ok.Sa sper ca asa -a ramane.
Bafta!