PDA

View Full Version : EMAG - o firma de 2 lei

dolby
21-02-09, 10:09
Am comandat telefonic (repetand de vreo 5-6 ori modelul si codul) la emag un lcd.
Dupa 3 zile m-a sunat cineva de la magazin si mi-a spus ca poate sa-mi aduca monitorul dorit. Ok, mai este de actualite.
Am intrebat inca o data daca s-a inteles comanda. Raspunsul a fost: se poate domnule...
Mi s-a comunicat ulterior ca pot sa merg sa-l ridic de la magazinul din Crangasi.
Am intrebat din nou daca este ceea ce vreau eu. Da, sigur ca da, mi s-a raspuns.
Am ajuns la magazin, am luat legatura cu un consultant vanzari (o fatuca tare nevinovata, dar care s-a deranjat foarte tare cand am intrebat-o daca este totul ok, spunandu-mi ca e asa cum l-am comandat si cum au zis colegii ei).
Am mers la facturare, am platit cu cardul si am mers la depozit (un etaj mai jos) sa-l ridic.
Aceeasi intrebare si acolo...
Primesc pachetul dar stupoare, este alt produs.
Simt ca-mi pierd linistea si spun enervandu-ma ca pe cutie scrie altceva si ca vreau produsul comandat de mine. Pai asta este, vine raspunsul.
Iau pachetul in brate desfacut si ma plimb cu el prin magazin vreo 5 minute pana imi spune cineva ce sa fac sa primesc banii inapoi.
Astept alte 15-20 minute sa mi se faca o alta factura cu aceeasi suma dar pe minus si merg cu ea la facturare, unde cer banii.
Acolo mi se spune ca nu pot primi banii cash ci sa-i mai dau o data cardul ca mi-i poate pune inapoi.
Foarte mirat accept totusi sa scap mai repede de atata prostie gasita acolo si mai bag odata codul pin.
A doua zi am sunat totusi la magazin, am cerut cu o persoana responsabila sa pot explica ce am patit, domnisoara de la celalalt capat nu a vrut sa-mi dea legatura si-mi spune senin ca am primit ce am comandat, de ce mai fac atata galagie. Are un nume parca predestinat sa lucreze acolo - Diana Haimana.
Rezultat final: la 4 zile de la aceasta faza nu am banii in card.

Deci evitati pe cat posibil astfel de idioti, sau macar nu platiti cu cardul daca nu aveti alta alternativa de a cumpara.
Le doresc faliment imediat. SICTIR!

cu respect,
dolby

f11
21-02-09, 10:38
Din pacate se vede o "decadere morala" a magazinelor on line.Pe citeva forumuri am citit probleme tot mai multe generate de aceste magazine , apogeul ajungand la rezolvarea garantiilor si mai ales nerezolvarea lor dand vina pe proasta utilizare a echipamentelor.
Referitor la bani nu cred ca se vor intoarce mai repede de 6-7 zile , asta in cazul unei situatii normale.

f11

armandino
21-02-09, 10:54
dute la opc ! nu am auzit niciodata pana acum ca un cititor de carduri - POS ( cum au magazinele sa platesti cu card ) sa puna bani pe cardul cuiva :) Oi fi eu prost :) dar la cate cumparaturi am facut cu cardul ... si in Romania si afara nu am auzit de asa ceva!

cris2000
21-02-09, 11:01
Se pot primi banii pe card inapoi prin rambursarea tranzactiei initiale, dar ar fi trebuit sa se intample in paralel cu tranzactia initiala (fiind la distanta de minute una de alta).
In primul rand trebuie sa te asiguri ca ai primit chitanta de la POS (pentru tranzatia de rambursare) si daca au trecut atatea zile suna la banca de la care ai cardul.

genugeo85
21-02-09, 20:17
De la astia am vrut si eu sa comand un soft(care de altfel exista in oferta)... Cand am avut o discutie cu un individ de la vanzari, mi s-a raspuns in doi peri! Cum ca nu au softul pe stoc(desi pe site aparea ca existand pe stoc) si ca nu se stie daca se mai aduce, ca au unul echivalent ceva mai scump(in realitate de vreo trei ori mai scump!), dar ca sa mai astept, etc... La insistentele mele, cum ca as vrea totusi acel program, individul s-a enervat si mi-a zis sa-ncerc in alta parte! Mi s-a taiat de firma asta si am renuntat sa mai cumpar ceva de-acolo! Il inteleg perfect pe @dolby!