View Full Version : dealeri (?!) AKTA
Buna,
stie cineva cum as putea gasi o lista cu dealeri AKTA in Constanta? Am incercat sa sun la numarul de pe situl lor web, am trimis un email dar ... serviciul lor de relatii cu publicul inca nu a intrat in Europa (deh, o fi tot in spatiu, pe linga sateliti ... :horse:).
Multam,
Asta problema am avut si eu.....La sfarsit am gasit ca dealer care au aici in Constanta e Telesat SRL.Acolo trebuie sa mergi.Am o impresia si Elma e punct de vinzare lui max tv(dar intii vorbeste cu ei ).Dar principal dealer e TELESAT SRL.
Eu te dau un sfat ca sa nu treci si tu din ce am trecut si eu,cauta alt provider...Oameni sunt neseriosi citi nu se poate,la call center raspunde dupa ce astept la linia 40-50 min,si ei ca sa scapa de problemele tale te face pasa la dealer care a incheiat pe contract.Iar toti dealer renunta incet incet la AKTA ca e imposibil sa colaboreze cu ei....
ps.am impresia ca firma asta o sa prabuseste pina la vara...
Multam.
Am telefonat la TELESAT si mi-au spus ca nu mai coloboreaza cu AKTA.
Am incercat si eu sa telefonez la sediul central de la AKTA, dar nu raspunde decit un robot.
Singura chestie ce o gasesc pe Net e o firma din Simeria ... dar e un pic departe de drumurile mele.
Multam.
Am incercat si eu sa telefonez la sediul central de la AKTA, dar nu raspunde decit un robot.
Singura chestie ce o gasesc pe Net e o firma din Simeria ... dar e un pic departe de drumurile mele.
TELESAT-CTA
Adresa: A.VLAICU NR. 29 BL.B6 AP. 58
CONSTANTA
Telefon: 0241-555355
Email: maxtv@canals.ro
S.C. BALMONT INSTAL
Adresa: VADULUI 8 BL.S1 AP.35
HARSOVA
Telefon: 0788-567770
S.C. ANA STIL
Adresa: DACIA 36
CERNAVODA
Telefon: 0241-235660
P.F.UTUPAN STEFAN
Adresa: PRINCIPATELE UNITE 8
MEDGIDIA
Telefon: 0727-925524
P.F.MIHOC I. IOAN
PANTELIMON
Telefon: 0723-243769
MICROMEDIA SYSTEM
Adresa: STR.TABLA BUTII, NR.2
CONSTANTA
Telefon: 0241-606160, 0743-054.005, 0745-176.939
Email: constanta@mst.ro
S.C. ELMA SRL
Adresa: I.G.DUCA NR.31
CONSTANTA
Telefon: 0241-515660
S.C.MARCOVIL ELECTRON
Adresa: BLD.MAMAIA, nr 68
CONSTANTA
Telefon: 0241-618751
S.C. COMPUTER SHOP
Adresa: str grivita, nr 6
CONSTANTA
Telefon: 0241-520505
ELECTROCOM FRONEA SRL
Adresa: CONSTANTEI NR.6
MANGALIA
Telefon: 0241-753036
S.C.MED.COM.PROD
Adresa: PIATETA DECEBAL BL.81
MEDGIDIA
Telefon: 0241-812299
S.C.HERMES SRL
Adresa: REPUBLICII BL.D9
MEDGIDIA
Telefon: 0241-822373
S.C.GEO-VIZA DESIGN
Adresa: PANSELUTELOR 4 BL.65 AP.14
NAVODARI
Telefon: 0241-766007
S.C.PEDRO ALEXANDRU
MIRCEA VODA
Telefon: 0788-441027
COOP - HIRSOVA
Adresa: VADULUI BL.V7 PARTER
HARSOVA
Telefon: 0745-115523
COOP - NEGRU VODA
Adresa: SOS.CONSTANTEI
NEGRU VODA
Telefon: 0241-780223
RAIFFMAN INTERMED S.R.L.
Adresa: Str. Maramures, nr. 37
Constanta
Telefon: 0723-522.814, 0740-348.024 /
Email: georgetilimbici@xnet.ro,raiffman_intermed@yahoo.com
C&C NEC CAR S.R.L.
Adresa: B-dul 1 Decembrie, nr. 4, bloc M5, sc. A, etaj 1, ap. 4
Mangalia
Telefon: 0241-755.855
Email: ion1c@yahoo.com
ELECTRO AVI GRUP S.R.L.
Adresa: Str. Dacia, nr. 24
Cernavoda
Telefon: 0241-236.533
Email: office@electroavi.ro,electroavi@electroavigrup.ro,musatoctavian@hotmail.com
S.C. CIVIC SERVICE IT S.R.L.
Adresa: B-dul. Lapusneanu, nr. 157, bl. LT1, zona Dacia
Constanta
Telefon: 0241-656.560, 0341-103.757
Email: office@csit.ro
Lista cu dealeri Akta in judetul Constanta,incearca la Micromedia de exemplu ca sigur te rezolva
Multam pt. lista.
Ai cumva una si pentru Bucuresti?
Civic srl nu mai semneze contracte....an de zile!Nu stiu de unde ai asta lista dar din pacat pt noi nu are relatia cu realitate...
singura firma care colaboreaza cu AKTA TV(MAX TV) este Digital Tools....
in Bucuresti mai este si "Alfastar" din cadrul magazinului Bucur-Obor
salutare,
un dealea AKTA Satelit in Zona Olteniei (Craiova / Slatina) stie careva?
multumesc anticipat!
Uite-l aici.
http://www.antenacenter.ro/
Multam.
Buna,
Noi suntem dealer Akta MaxTv, trimitem la tine acasa receptorul si cartela, simplu si rapid in max. 48 ore prin curier. Suna la 0744507642 si ai televiziune in casa ta. Detalii la www.electrounivers.aaz.ro (http://www.electrounivers.aaz.ro)
Eu sint dealer cu akta peste 9 luni si sint multumit de ei.
S.C. ELMA SRL
Adresa: I.G.DUCA NR.31
CONSTANTA
Telefon: 0241-515660
Am luat tot echipamentul si cartela de la ei. mi-au montat tot intr-o zi, dar recieverul e de 2 lei ( Topfield 6000VI), 3 lnb-uri, sirius, hotbird si eutelsatW2
Mai nou e si SC SOUNDWAVE SRL , B-dul Alex. Lapusneanu nr.113 (zona Dacia) :)
Soundwave vin din Tulcea si au preturi la DM 800 mai bune decat pe net. Au deschis de vreo 4 luni la Dacia.
dudusaltan
02-06-09, 16:55
Mai nou e si SC SOUNDWAVE SRL , B-dul Alex. Lapusneanu nr.113 (zona Dacia) :)
De la ei am luat si eu. Au preturi bune ,marfa de calitate si diversificata.Gasesti tot ce vrei.II recomand pentru zona Constanta.
Abonati-va acum la Akta au oferta de iarna, reduceri 50 % la abonament pentru contract pe 24 luni, discount la echipamente.....livrari in toata tara, in loate localitatile, se trimite rapid prin curier, detalii la www.electrounivers.aaz.ro (http://www.electrounivers.aaz.ro) tel. 0744507642 dealer Akta
Buna,
stie cineva cum as putea gasi ....
Multam,
cristi_dub
15-04-10, 22:05
Salutare. Stie cineva de unde as putea procura o cartela preplatita AKTA? Momentan stau in Dublin si tipul care mi-a facut rost de precedenta nu se mai ocupa cu asa ceva. in tara n-am gasit reprezentanta akta in iasi, ci doar niste anunturi dubioase ale unor persoane fizice in care nu am incredere(vor transfer bancar sau western union) iar sa trimit pe cineva sa le ia personal nu prea am incredere ca vor fi active, daca nu sunt de la persoane autorizate. Deci, daca stiti pe cineva care expediaza(dealer, persoana autorizata, etc) in Dublin, sau poate chiar din Dublin , va rog postati. Thanks. dau o bere mare.
cipryDXfeed
15-04-10, 22:21
http://www.satmultimedia.ro/Cartele/AKTA.html
trimite un email la sediu.
Salutare. Stie cineva de unde as putea procura o cartela preplatita AKTA? Momentan stau in Dublin si tipul care mi-a facut rost de precedenta nu se mai ocupa cu asa ceva. in tara n-am gasit reprezentanta akta in iasi, ci doar niste anunturi dubioase ale unor persoane fizice in care nu am incredere(vor transfer bancar sau western union) iar sa trimit pe cineva sa le ia personal nu prea am incredere ca vor fi active, daca nu sunt de la persoane autorizate. Deci, daca stiti pe cineva care expediaza(dealer, persoana autorizata, etc) in Dublin, sau poate chiar din Dublin , va rog postati. Thanks. dau o bere mare.
Dealer Akta www.electrounivers.aaz.ro (http://www.electrounivers.aaz.ro) tel. 0744507642 trimite in toata tara prin agent cartele satelit si receptoare.
Multam pt. lista.
Ai cumva una si pentru Bucuresti?
Sunt dealer akta in bucuresti, Pentru instalari ma puteti contacta la 0765.221.076.
Am si carduri pre-pay.
Incercati totusi sa va contactati pe PM,pentru altele postati la Shop-Jobs.
PENTRU ARAD TAMIS BIHOR: sc LIV ROM TEC srl loc ARAD str ORIENT nr 1 tel 0745705201
Pentru judetele Prahova si Dambovita : SC MEDIAN COM SRL MORENI DB - HALA PIATA , SPATIL NR.5 PLAN PARTER, TEL: 0744534101. Abonamente, rezilieri, informatii si suport tehnic telefonic.