View Full Version : sfat pentru sait
vladcarama
08-02-09, 14:38
Salut, este vreo adresa unde s-ar putea sa creez un sait gratis pe internet???
Mai explicit...ce vrei sa faci? Un forum?
Cu tot cu domeniu /subdomeniu ? sau doar gazduire ?
Incearca lx.ro sau xhost.ro... sunt si externe!
chiar si google ofera aceasta posibilitate de a creea siteuri :) . bafta
mydomain.ro are builder integrat ! Edomenii de asemenea !
vladcarama
08-05-09, 14:36
Am gasit un site in care am realizat ceea ce imi doream (Un sait al revistei Metaliteratura, revista literara la care sunt secretar de redactie shi redactor tehnic (detalii pe sait). Este o revista shtiintifica, care risca sa fie exclusa din nomenclator, deoarece nu respecta anumite conditii, dintre care shi lipsa unui sait al ei). Acum avem saitul, in care am facut shi o sectiune unde se voteaza. De vizitatori shi de voturile lor depinde shi viitorul revistei noastre. Asha ca rog pe cei binevoitori sa vada ce am realizat eu, sa-shi spuna parerile, eventual unele sugestii spre imbunatatirea lui, dar shi sa voteze (pozitiv, bineinteles :D)... Multumesc anticipat...
Deci intrati, rasfoiti shi votati!!! :drinks: :cheers:
http://metaliteratura.110mb.com/
P.S. Este primul sait facut de mine, asha ca anumite critici sunt scuzabile...
vladcarama
11-05-09, 13:01
Cum ash putea face, daca se poate, ca sa fie inclus saitul in motoarele de cautare? Ca pe orice motor pun, dar nu-mi gaseshte saitul acesta?
Numai daca il pun sus, in I.E. etc., in fereastra de adrese, se deschide cum trebuieshte...
De ce oare? :cool2:Multumim..
Gratuit si simplu era sa apari in google printr-un cont la 50webs sau alt site de gazduire, care are domeniile puse in motoarele de cautare.
vlad , in timp motoarele isi vor indexa baza de date si se va regasi si site-ul tau , dureaza ceva timp dar va merge . Google si Yahoo au chiar niste coduri ce ar trebui adaugate in sursa site-ului , astfel incat roboteii sa il gaseasca mai repede .Fa un cont la google si vezi acolo ca este ceva pentru webmasteri , citeste si fa ceea ce scrie pe acolo .......in headerul site-ului trebuiesc definite cuvinte cheie dupa care sa fie recunoscut .... sunt destule smecherii .......
vladcarama
20-06-09, 22:46
Oare ce sa fie? Nu mai pot intra pe sait? ma redirectioneaza in alta parte??? http://metaliteratura.110mb.com/ ?????? :!: