Log in

View Full Version : Romtelecom isi schimba tarifele la telefonie fixa si Internet

-minus
28-05-07, 00:23
Romtelecom va avea, din 28 mai, o noua grila de tarife pentru serviciile sale de telefonie fixa, ca parte a primei faze din noua strategie a companiei, prezentata duminica de directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.

Acesta a anuntat un nou abonament ce va fi introdus cu aceeasi data, “Confort Nelimitat”, care permite apeluri gratuite nelimitate indiferent de palierul orar, in reteaua Romtelecom, la pretul de aproximativ 37 RON pe luna fara TVA.

Ioannidis a anuntat, totodata, ca pe viitor strategia de dezvoltare a companiei se va concentra pe oferta de broadband si pe cea de continut.

Compania, a declarat el, cauta in present solutii pentru a-si imbunatati oferta de televiziune prin satelit, Dolce, lucrand totodata si la proiectul de a recurge la tehnologiile IPTV (televiziune prin Internet protocol), incepand din prima jumatate a anului viitor.

In privinta ofertei de Internet broadband, Ioannidis a declarat ca Romtelecom a redus preturile la jumatate. Mai precis, printr-o promotie ClickNet ce va fi lansata in a doua jumatate a lunii iunie, cel mai mic tarif va scadea la jumatate (7,5 euro fara TVA), scadere ce va fi operata pentru toate abonamentele lunare prin tehnologia ADSL.

Acelasi Ioannidis a declarat ca “intrarea Vodafone si Orange pe piata de telefonie fixa era de asteptat. Ea ne face viata mai interesanta”.

El a refuzat sa comenteze daca Romtelecom isi pune problema sa achizitioneze retele de cartier, afirmand doar ca “nu suntem legati de nimic”. El a admis ca a vizitat o astfel de firma, afirmand ca retelele de cartier din Bucuresti il fac sa se gandeasca la “primele zile ale capitalismului in Statele Unite”.

Cu aceeasi ocazie, directorul general i-a prezentat si pe noii membri in echipa de management a Romtelecom: Efthimios Papapostolou - Director Executiv Servicii pentru Afacere; Joerg Zeddis - Director Executiv Comercial; George Makovski - Director Executiv Comercial, Segment Business; Fotis Karonis - Director IT; Anca Georgescu Aladgem - Director Resurse Umane.
http://www.hotnews.ro/articol_73883-Romtelecom-isi-schimba-tarifele-la-telefonie-fixa-si-Internet.htm

-minus
28-05-07, 13:29
Din 28 mai 2007, Romtelecom oferă clienţilor săi mai multă valoare la acelaşi abonament lunar de telefonie fixă, prin lansarea primei faze a proiectului Clientul pe locul 1. Pentru prima dată in istoria companiei, Romtelecom face o schimbare radicală in ceea ce priveşte abordarea relaţiei cu clienţii săi, după caţiva ani in care şi-a concentrat toate eforturile pentru a deveni o companie sănătoasă din punct de vedere financiar, capabilă să facă investiţii semnificative şi să işi modernizeze reţeaua. Pe data de 28 mai, reţeaua Romtelecom va fi complet digitalizată, iar compania va incepe să işi recompenseze clienţii cu super oferte, pentru care aceştia nu vor mai avea de plătit nimic in plus faţă de abonamentul actual. De asemenea, clienţii vor putea să facă economii importante cu fiecare factură.

“Primul pas către schimbare este să inţelegi. Ce am inţeles eu in cele cateva luni de cand am venit la Romtelecom este că a sosit timpul pentru clienţii noştri să beneficieze mai mult de serviciile noastre. Am fost atenţi in tot acest timp la nevoile şi aşteptările lor. Am reuşit să echilibrăm compania şi să o facem mult mai eficientă. Suntem acum capabili, din punct de vedere financiar, să le oferim clienţilor noştri mai multă valoare pentru banii pe care ii alocă utilizării serviciilor noastre. Clienţii se aşteaptă să ne pese de ei şi nu vom spune doar că facem asta, ci o vom dovedi cu fapte concrete. Aceasta este misiunea proiectului Clientul pe locul 1”, a declarat Yorgos Ioannidis, Directorul General al Romtelecom.

Toţi clienţii vor fi informaţi personal despre noile tarife pentru abonamentele de telefonie fixă, care vor intra in vigoare incepand cu data de 28 mai.

Un nou abonament va fi introdus incepand cu aceeaşi dată, Confort Nelimitat. Acesta va permite apeluri gratuite nelimitate, indiferent de palierul orar, in reţeaua Romtelecom, pentru doar 11,2 euro pe lună – aproximativ 37 lei (fără TVA). In plus, clienţii care vor opta pentru transferul la noul abonament Confort Nelimitat vor beneficia de o reducere de 33% pentru apeluri către numere de telefonie mobilă din Romania – tariful ajungand astfel la numai 9 eurocenţi/minut, fără TVA. Comparativ cu ofertele foştilor operatori monopolişti din Europa, abonamentul Confort Nelimitat oferit de Romtelecom are cel mai mic preţ din intreaga Europă.

Toate celelalte abonamente includ acum extra beneficii, ca, de exemplu, convorbiri gratuite nelimitate, in afara orelor de varf, in reţeaua Romtelecom (Confort 50, Confort 200) sau tarife reduse pentru apeluri efectuate in reţeaua Romtelecom (Confort Standard). Toate abonamentele asigură tarife reduse pentru apeluri internaţionale efectuate către reţelele de telefonie fixă din toate tările membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elveţia, Israel şi Islanda, precum şi către reţele de telefonie fixă şi mobilă din SUA şi Canada. In ceea ce priveşte abonamentul social, valoarea acestuia scade de la 4,9 la 3,9 euro/lună, fără TVA, iar toţi pensionarii care au un venit lunar sub 180 RON pot solicita acum acest abonament. Pentru mai multe detalii cu privire la noua ofertă Romtelecom pentru serviciile de telefonie fixă, se poate consulta anexa ataşată, referitoare la telefonia fixă.

Schimbarea abordării Romtelecom se reflectă şi in zona serviciilor de Internet. După cum se ştie, in ultimii ani, Romtelecom a devenit un important furnizor de Internet de bandă largă, inregistrand in prezent peste 160.000 de utilizatori ClickNet. Avand in vedere interesul ridicat al clienţilor faţă de serviciile de Internet oferite de companie, preţurile pentru acestea vor scădea.

O nouă promoţie pentru serviciile ClickNet va incepe de la jumătatea lunii iunie, acestea devenind şi mai accesibile pentru clienţi: cel mai mic tarif actual pentru Internet de mare viteză de la Romtelecom, bazat pe tehnologie ADSL, va scădea la numai 7,5 euro (fără TVA), jumătate din preţul de listă anterior. Aceeaşi scădere va fi operată pentru toate abonamentele lunare la Internet prin ADSL:

Produs Tarif de listă
(fără TVA) Mai puţin cu
50% Noul tarif promoţional
(fără TVA)
ClickNet 512 Light 15 Euro 7,5 Euro
ClickNet 1 Mbps 19 Euro 9,5 Euro
ClickNet 1,5 Mbps 25 Euro 12,5 Euro
ClickNet 2,5 Mbps 35 Euro 17,5 Euro
ClickNet Business 4 Mbps 79 Euro 39,5 Euro
Promoţia va fi valabilă pană la sfarşitul lunii august pentru noii clienţi ClickNet.

La inceputul lunii iulie, valoarea abonamentelor la Internet va fi aliniată noilor reduceri tarifare pentru toţi clienţii ClickNet existenţi.

Noile tarife şi beneficii vor fi de asemenea aplicate şi clienţilor care utilizează pachete combinate (telefonie şi Internet) şi se vor traduce prin minute gratuite nelimitate, indiferent de palierul orar, in reţeaua Romtelecom, şi prin economii de pană la 17,7 euro pe lună. Pentru detalii, se poate consulta anexa ataşată, referitoare la Internet.
In ultimii doi ani, Romtelecom a adăugat clasicei oferte de telefonie fixă, Internet de bandă largă bazat pe tehnologie ADSL şi televiziune digitală, prin brandul Dolce. Cel mai nou produs din portofoliul companiei, Dolce a adunat peste 200.000 de clienţi in primele 5 luni de la lansare, peste 90% dintre clienţii Dolce mărturisind că ar recomanda acest serviciu şi altor persoane.
http://www.romtelecom.ro/ro/companie/centru_presa/comunicate_de_presa/2007/pentru_prima.html

melinter
30-05-07, 23:30
Ce restructurare, ce schimbare de atitudine!
Ma gindesc cum era acum citiva ani, ce interventii sa instalezi un post telefonic, trebuiau relatii, si acum cu acest nou management si schimbare de viziune in ceea ce priveste tarifele, cred ca RTL a devenit o firma extrem de serioasa si puternica. Constat ca mai degraba atitudinea comunista si nepasatoare fata de client este la rcs-digi si ea poate fi constatata la casieriile rcs-Digi. E diferenta imensa intre cum se poarta la magazinele RTL angajatii rtl cu clientii si babele(hoastele) spertare de la rcs. Probabli au angajat din personalul disponibilizat de la rtl, in special pe cele de la fostele ghisee RTL, de se poarta asa.

PS: Ce faci Fanto, Blanosule nu ma mai cenzurezi????????Nu-mi mai stergi postarile? Nu mai zici ca sint beat?`

XVanish
31-05-07, 00:42
Ce restructurare [...] de se poarta asa.

PS: Ce faci Fanto, Blanosule nu ma mai cenzurezi????????Nu-mi mai stergi postarile? Nu mai zici ca sint beat?`

Cred ca esti tare fericit :D

@spaniolul: Multumim de info!

Eu zic ca RTL-ul s-a desteptat cam tarziu... ma refer la telefonie... nush daca acum mai au mari sanse...

shadowman
31-05-07, 14:54
Respecte!
Eu zic ca e un inceput!Noi credeam ca doar noi romanii ne trezim mai tarziu dar uite ca mai sunt si altii!
De recuperat se poate recupera dar mai greu si cu promtii mai dese ca sa nu mai punem la socoteala ca ar fi o posibilitate mare de a recupera abonatii pierduti si altii noi prin reducerea substantiala a tarifelor!
Din pacate ceea ce se aplica la noi in toate domeniile e sloganul:"mult de la putini" si nu "putin de la mai multi"!
@melinter:in urma cu ceva timp "la vecini" venise gepeto(daca nu ma insel) cu o bomba ,cum ca la romtelecom se v-a mari DTH-ul si telefonul!
La verificarile pe care le-am facut la unii din prietenii mei de la romtelecom nu mi s-a comfirmat asta!Mentionand in forum ca ar fi un zvon!
KB a interpretat lucrurile(citind altceva probabil printre randuri) cum ca as fi crezut ca:"citez:crezi ca gepeto ar fi un bortos care trage sarme ?"
Tot respectul ptr.cei din vecini si ii apreciez pe multi dintre ei.Dar nu inteleg de ce atata ura impotriva celorlalte DTH-uri si alte companii!Un motiv as putea sa banuiesc dar nu sunt sigur,iar daca l-as spune probabil as fi catalogat drept rasist!
Apropo de DIGI tv,sunt atatea bombe la DIGI tv ca deja se afla pe un camp minat!S-ar putea sa sara in aer!

XVanish
31-05-07, 19:47
Foarte bine... sa fie un inceput bun pentru ei si o politica gandita bine si sa aibe succes... dar trebuie sa tina foarte bine cont ca nu mai au monopol de multa vreme... important e ca s-au desteptat...

-minus
02-06-07, 13:36
Ce restructurare, ce schimbare de atitudine!
Ma gindesc cum era acum citiva ani, ce interventii sa instalezi un post telefonic, trebuiau relatii, si acum cu acest nou management si schimbare de viziune in ceea ce priveste tarifele, cred ca RTL a devenit o firma extrem de serioasa si puternica. Constat ca mai degraba atitudinea comunista si nepasatoare fata de client este la rcs-digi si ea poate fi constatata la casieriile rcs-Digi. E diferenta imensa intre cum se poarta la magazinele RTL angajatii rtl cu clientii si babele(hoastele) spertare de la rcs. Probabli au angajat din personalul disponibilizat de la rtl, in special pe cele de la fostele ghisee RTL, de se poarta asa.

Se pare ca in toamna surprizele vor fi mari la.....DOLCE!! nu se opresc doar la telefonie si internet,cat despre posturi sterse sau editate or de injurii,stai linistit,aici esti printre prieteni,suntem o mare familie si ne respectam, nu intervenim in posturi decat in cazuri extreme,in rest poti posta ceea ce doreste inimioara ta linistit,suntem FREEE!!!