PDA

View Full Version : Ce programe va-ti dori la Digitv

AlinutzMS
26-01-09, 17:50
Universal channel,sci-fi channel :tv:

ady22
26-01-09, 18:39
Dupa parerea mea digi nu duca o lipsa acuta de programe/rele cum sunt are o grila bogata si asta il atrage pe roman cantitatea/la digi ar merge un MGM,extreme sports,TELESPORTUL,MTV (ala adevarat nu romania)ce pot sa spun sunt pasionat de muzik.........

Einstein
26-01-09, 19:08
Mai bine intrebai ce canale am vrea sa scoata din grila!
Vorbea cineva de Focus ca e inghetat, mie mi se pare ca digi deja tremura de frig!:D

ady22
26-01-09, 19:34
Pai programe de scos/dak stau sa ma gandesc un sfert din ele sunt de umplutura(ca pentru sarmale)programe gen VTV,Pratech,Tv Neptun,DDTv,OTV ,Analog.......fara numar nu isi au locul intr-un DTH serios

vallek2000
05-03-09, 12:37
Eu personal MGM, TCM, BOOMERANG, si ar fi rost de mai multe aaaa Disney CH, MTV Gold VH 1 Classic ( bine inteles la tarifele corespunzatoare!!!!)De fapt ar fi bine un pachet premium de filme!!!

OzTm
05-03-09, 22:38
De adaugat: subscriu ideii cu VH-1 Classic :cool2:
De scos: din partea mea... Neptun TV, VTV, Pratech

OTV si DDTV sunt prea vizionate de pensionari (si nu numai), si ar fi scandal, iar Analog e regional, si ma mai uit si eu la el :P

cipryDXfeed
05-03-09, 22:49
Dupa parerea mea grila cu programe este foarte buna fata de alte DTH-uri romanesti dar MGM ar fi binevenit :)

otheitis
05-03-09, 23:44
MGM e ca o versiuna un pic mai buna fata de TCM.Prefer mai mult pe History channel.

Einstein
06-03-09, 08:36
Dupa parerea mea grila cu programe este foarte buna fata de alte DTH-uri romanesti dar MGM ar fi binevenit :)
Ai vrut sa zici fata de UN alt dth? (Focussat)
Degeaba va doriti voi canale de calitate, cel putin anul acesta nu va fi introdus niciunul! Pardon, au introdus Canal1... :D
Chiar ma bucur ca am reziliat cu ei contractul! :clap:

iceman
07-03-09, 20:27
Și eu sunt de părere că nu ar strica MGM și History Channel in grila DIGI.

armandino
07-03-09, 20:37
vreau aceleasi canale k la AKTA ! nu de alta dar poate se duc pe poola amandoua !:clap:

otheitis
07-03-09, 21:09
Canale serioase din partea de digi nu cred o sa vedem in curind....Si daca pun un nou TP asta o sa fie pt strainii care am inteles ca stau foarte prost la ei....Cel putin pt Yugoslavia nu face fata la concurenta acolo deloc pt ca packetul lor pt ei e ffff. slab. fata de Total si pink.

johnny29
07-03-09, 21:27
RSP Television :clap::clap::band::clap::D
Pe prafu' asta ce dr..ku sa bage,nu e suficient ca au spart piata DTH cu "Canalizarea 1" ?:tv::comp:

otheitis
07-03-09, 21:37
A fost o vara un canal local si la judetul Constanta cu nume MTC cred.A fost pt maritim...Acuma nu e la nici o grila locala aici in CT.Am o rugaminte daca se poate DIGI sa il face upload la satelit ca sa iau si eu o bucurie la viata mea sa vad pe post asta care am vazut pt ultima data la 2000.

:cheers:

zmeura
07-03-09, 23:01
Mo,voi stati in share ca sa va plangeti de programele de la DTH-urile noastre?Acum serios,mai ales ca la astia daca vrei sa vezi nici macar nu trebuie sa platesti.Va credeam oameni seriosi,am pretentii de la voi.:)
In plus pe aici nici nu prea va aude nimeni.

johnny29
07-03-09, 23:28
In plus pe aici nici nu prea va aude nimeni.
Eheee acum si tu,cred ca sunt destui care folosesc sharing,dar si unul sau mai multe abonamente oficiale ,asa ca :cheers:
Da,ai dreptate si tu da prin alte parti se sterge asemenea idei,asa ca...:clap: