Log in

View Full Version : Blocare port 80

satyca
11-01-09, 10:13
Sal ,va deranjez cu o problema.Am un rec de satelit si un pc conectate la net prin router,la siteul de unde receptorul este conectat pt actualizari mam logat si cu pc-ul si de aici problema,imi blocheaza accesul pe acest site pt conflict intre pc si receptor,am cerut la provider al doilea DNS dar tot nu functioneaza, Va rog daca stie cineva cum tre sa procedez sa ies din ceata.Multumesc anticipat.

zmeura
11-01-09, 10:41
Pai ne-ai bagat si pe noi in ceata.Nu se intelege ce receptor ai,despre ce site e vorba,despre ce actualiza:imagine,emu,chei,etc,ce mesaj iti apare pe pc,daca de pe pc poti vizita alte site-uri,de ce ai nevoie de inca un dns si altele.
Acum pe ghicite: daca ai DM500 vezi sa nu ai acelasi IP si pe el si pe pc.

-minus
11-01-09, 11:13
Sal ,va deranjez cu o problema.Am un rec de satelit si un pc conectate la net prin router,la siteul de unde receptorul este conectat pt actualizari mam logat si cu pc-ul si de aici problema,imi blocheaza accesul pe acest site pt conflict intre pc si receptor,am cerut la provider al doilea DNS dar tot nu functioneaza, Va rog daca stie cineva cum tre sa procedez sa ies din ceata.Multumesc anticipat.

Opreste firewall-ul si va fi ok!

satyca
11-01-09, 11:31
Pai ne-ai bagat si pe noi in ceata.Nu se intelege ce receptor ai,despre ce site e vorba,despre ce actualiza:imagine,emu,chei,etc,ce mesaj iti apare pe pc,daca de pe pc poti vizita alte site-uri,de ce ai nevoie de inca un dns si altele.
Acum pe ghicite: daca ai DM500 vezi sa nu ai acelasi IP si pe el si pe pc.

Este vorba despre DM 500 si situl www.nabilosat.info de unde isi ia chei pluginuri etc,Nu am acelas ip
si acest site nu il pot accesa nici de pe pc,imi spune ca din cauza traficului.

satyca
11-01-09, 11:33
Opreste firewall-ul si va fi ok!

Am firewalul oprit si la router si am oprit firewal si la pc dar degeaba

laleauaneagra
11-01-09, 11:47
posibil sa fie de la provider daca nu merge nici pe browser

satyca
11-01-09, 13:27
Nici eu nu stiu ce sa mai zic daca pun alta imagine merge portul 80,eu cred ca se creeaza comflictul in router si nu da voie mai departe.Tre sa gasesc pe cineva care sa umble prin router.

satyca
11-01-09, 13:36
Am rezolvat ,am cerut la provider al doilea DNS si am pus in router si la port forward am pus portul 80. Sper ca asta sa fi fost.

resofty
11-01-09, 22:24
da chestia e de la port forwarding.