View Full Version : ROM110 ac6
http://img525.imageshack.us/img525/7365/image1gd8.jpg
Full dump ROM110 AC6:
UNLOOPER + AT88
Spider_AC3_.rar + EuroUpdateMM19
sorin_bidian
11-01-09, 19:55
E public sau nu?
Nu credeti in prostii nu merge deloc cine vrea progul il am eu nu merge lau incercat mai multi si acelasi rezultat in polonia si brasil..mai asteptam
http://img519.imageshack.us/img519/8479/spiderac3dq2.png
sorin_bidian
11-01-09, 20:41
Spiderul nu e nimic special...MM19 se pare ca e tot ce conteaza. Programul se gaseste..dar era valabil si la AC3 exact ca si Eurocartoes.
Pacat,ar fi fost o sansa pentru cei cu carduri N2,inainte de trecerea la N3.
da asa e MM19 este problema (pacaleala)
sorin_bidian
11-01-09, 21:05
Poate e doar o pacaleala..dar si interesul e mic. Daca nu ar exista key poate s-ar misca ceva..dar asa...
UNLOOPER + AT88
Spider_AC3_.rar + EuroUpdateMM19
Un link ar fi totusi util de unde se poate downloada EuroupdateMM19, parca ar fi Fata Morgana, se vorbeste de ea pe forumurile de specialitate, dar nimeni nu poate de un link de download nici macar in PM.
Daca dai o cautare cu google te duce pe site-uri de seriale si cracuri care te pune sa platesti cu cardul prin metode dubioase, asa ca am renuntat sa-l downloadez.
Si eu la fel, nu am nicio garantie ca e ceea ce caut...
Bună ziua la toată lumea in Brazilia Am o dificultate cu AC6 rom110 seposivel oferă mm19 şi păianjen AC3
Mulţumesc:wellcome:
pessoalo spider ac3 ja consegui me falta o mm19
Obrigado
da asa e MM19 este problema (pacaleala)
De ce zici ca-i pacaleala MM19?
Eu am acel fisier,cat si multe altele ,in mod special programe si softuri pt MOSC-uri,daca voi primi acordul Admin sau moderatori,voi urca fisiere si softuri,eventual si documentatie despre mosc,etc...,dupa care voi da link
Lasa-i an pace ,ei nu stiu decat "mura-n gura " sau cauta pe "google " dar sa dea bani pe un soft....!!! E GREU , stai sa vina N3 si mai vedem....:sorry:
Poate ca nici aceasta "mura-n-gura " nu-i poate ajuta,deoarece aceste experimente nu se limiteaza doar la cateva calculatoare,un net si un brat de softuri,how to,fisiere,etc
Deci in primul rand e nevoie de multa logistica,ba chiar de ustensile serioase de laborator....nu voi intra prea mult in detalii acum,dar clar un Mosc nu se face cu "2 fire,o cartela si un soft" :lol::drinks:
Cat despre AC6 ....greu :)
OK.Eu tocmai ma chinuiam cu cele doua fire.Nu ma mai chinui,astept un tutorial.:)
Upload de fisiere se poate face pe crosat,le gasim noi nu e nevoie de link,doar spune ca le-ai pus.
Trimit o bere la halba, proaspata, prin curier rapid, numa puneti-le repejor ca-mi vine box-u si vreau sa-i bag cartela :D
sorin_bidian
14-01-09, 10:12
Nu vad de ce credeti ca cerem mura in gura. In primul rand nicaieri nu am gasit EuroUpdateMM19 (exceptand site-urile care iti cer sa platesti cu cardul..daca era macar paypal mai ziceam). In al doilea rand nu cred ca aveti vreo contributie la acest MM19 daca exista. In al treilea rand nu vad ce laborator iti trebuie: un unlooper, o cartela. Daca te referi la un laborator pentru spart cartele atunci povestim de altceva, dar un asemenea laborator nu ne permitem nici unul de pe aici. Asa ca daca aveti intr-adevar MM19 si ati facut vreun dump AC6 atunci spune-ti modalitatea de a intra in posesia lui sau lasati vorbele.
[Drept sa-ti spun nimeni n-a cerut de pe aici sa intrii pe PC-ul lui cu TeamViewer si sa-i moscuiesti cardul. Ce s-a cerut e: EuroUpdate MM19. Il dati, va multumim, nu-l dai ca nu-l ai, sa fii sanatos.
PS.: Deci il aveti, sau nu-l aveti?
@zmeura
Nu te mai chinui cu cele doua fire, iti trimit o varianta de JTAG cu 4 fire, dar iti trebuie scule serioase de laborator, cum ar fii: 4 fire de vreo 20 cm lungime(e investitie, is scumpe), statie de lipit(nu-i zic nici de-al dracului ciocan ca asa suna mai profesionist) si un PC de la 486 in sus, si cand oi trece eu pe la tine prin localitate(in curand) daca ma lasa medicul personal bagam o bere in noi in sanatatea investitiei :-)
Din ce stiu euromm19 e doar un fisier care se foloseste impreuna cu Spider Ac3,cat si impreuna cu un dump,........
EDIT
........
Numai bine la toata lumea:cheers:
laleauaneagra
14-01-09, 13:10
maaaa johnny da le in masa fisiera de 500kb le ai pus separat cand puteai sa le pui pe toate la un loc
na acum e bine si asa:)
sorin_bidian
14-01-09, 13:14
Exact ce ziceam...vorbim sa ne aflam in treaba. Fisierul postat de tine ca fiind mm19 este un fisier photoshop. Nu cred sa reusesti cu el vreun dump ac6.
Sorry,voi mai pune un pachet astazi si va fi un pachet
Scuzele de rigoare
M-ar interesa JTAG-ul ala cu 4 fire si pe mine :D:cheers: e bun pt casetofane ?
sorin_bidian
14-01-09, 13:20
Daca e tot ca si primele nu te mai obosi. Sunt vechi..unele chiar din 2001. AC6 e un pic mai nou.
Exact ce ziceam...vorbim sa ne aflam in treaba. Fisierul postat de tine ca fiind mm19 este un fisier photoshop. Nu cred sa reusesti cu el vreun dump ac6.
sorry,ce am pus la dispozitie am primit asa cum sunt,nu le-am verificat pe fiecare in parte ce sunt....ce fac,vam pus la dispozitie o parte din ce am,daca nu va e de nici-un folos spuneti si nu mai dau link-uri aiurea,eventual se poate strege postul,nu-i suparare
Numai bine la toti:cheers:
sorin_bidian
14-01-09, 13:26
"Poate ca nici aceasta "mura-n-gura " nu-i poate ajuta,deoarece aceste experimente nu se limiteaza doar la cateva calculatoare,un net si un brat de softuri,how to,fisiere,etc
Deci in primul rand e nevoie de multa logistica,ba chiar de ustensile serioase de laborator....nu voi intra prea mult in detalii acum,dar clar un Mosc nu se face cu "2 fire,o cartela si un soft"
Cat despre AC6 ....greu "
De aici parea ca stii despre ce vorbesti. Se pare ca nu. Sa faci un mosc de AC3 nu e greu. De logistica era nevoie pentru aflat programul si structura cardului.
Deci asteptam noutati de la cei in tema.
Spartacus nu ai inteles,eu eram cu firele pe card si cu ciocanul de lipit de gat.Cand ce sa vezi?Dau peste postul asta unde mi se explica ca am nevoie de laborator.Am luat ciocanul de la gat,mi-am dat cu el peste degete de trei ori,am dezlipit firele si am lasat-o balta.Acum stau si ma uit la poze cu MM19.:)
Sa vezi ce ciocan de lipit de 3 kile am!
Deci, eu in continuare astept un file exe, aprox 630 Kb ca marime... poate sare @eugennico cu vreo surpriza... desi cum trece timpul, o fi din cauza stresului si varstei inaintate pe care o am, devin din ce- in ce mai sceptic...
Baieti mie ami da erroare la download nu reusesc sa descarc nici fotografia cu MM19 ca poate e ceva interesant in spatele fotografiei ...poate cineva sa mio trimita sa probez un vechi truc?(e atat de vechi incat nu cred sa fie nimic in spatele fotografiei dar nu se stie niciodata )
Supertare... astpet in continuare...
Nu mai astepta degeaba,chiar daca exista nu cred ca va fi publicat.Nici nu mai are rost.
EuroUpdateMM19 link error ,plis noye links!!!
That link contained only a picture.I think is not public,only rumors.
hello
PLEASE PM :EuroupdateMM19
Hello
Send Me PM active link.
Thanks.
That link contained only a picture.I think is not public,only rumors.
READ THIS!!!THERE IS NO LINK AND NO EuroupdateMM19!!FAKE!!
PS: Daca cineva chiar are asa ceva poate oricand sa puna link intr-un topic nou,altfel poza aveti pe prima pagina.
Toti cei care sunt imbatati de acesta euforie cu AC6 va rog sa fiti foarte atenti pe unde descarcati MM19 etc atentie la " TEPI " multi profitori care au vazut crescand interesul la acest program sau altele care vor fi ....au intins plasele lor fiti atenti pe mai multe siteuri au postat linkuri in care cer 4$ sau sume de mizerie (inregistrarea ) pentru a putea descarca
mult doritul software unul din ele e acesta
http://www.baydownloads.com/archive-...free-full.html
nu dati numarul de la card data de expiratie si mai ales codul de 3 cifre al cardului CVV2 o sa aveti surpize neplacute daca nu blocati imediat cardul...
las totul la alegerea voastra
Cu titlul asta te vei trezi cu multe PM-uri de la straini sa le dai link direct sau sa le trimiti pe mail MM19.:)
Plus ca vor spama shoutbox-ul iar cerand acelasi lucru.