Log in

View Full Version : Un sprijin pentru Skycleaner

zmeura
08-01-09, 11:56
Deschid un topic pentru colegul nostru de forum care trece prin momente grele si vreau sa-i urez insanatosire grabnica si putere pentru a trece peste aceste momente din viata lui.
Cand crezi ca ti-e greu treci pe aici si descarcate,noi suntem prezenti.In privinta problemelor sper sa treci peste ele,toata lumea are momente in care trece prin perioade grele sau chiar foarte grele.Tine aproape de familie,ei pot fi sprijinul de care ai nevoie.Bafta.

Snow
08-01-09, 12:21
Insanatosire grabnica si putere sa treci peste!:drinks:

laleauaneagra
08-01-09, 12:26
la fel iti doresc si eu,ai grija de tine

vladcarama
08-01-09, 12:44
Iti doresc shi eu insanatoshire grabnica shi sa scapi cat mai curand de necazuri... Tine-te tare...

XVanish
08-01-09, 12:57
Nu stiu ce probleme ai dar iti doresc si eu insanatosire grabnica si sa te vedem curand din nou printre noi. Ti-am scos ban-ul si ti-am sters clona, sper sa nu mai apara neintelegeri.

delta2k2
08-01-09, 12:58
Multa sanatate , sky. Las-o mai usor cu munca , copilul tau are nevoie de tatà.

garyman
08-01-09, 13:20
ceva este nedrept in lumea asta ...... oamenii cu suflet mare au in general si probleme mari ....
Sky a fost primul user de pe un forum care mi-a acordat ajutorul atunci cand eram la inceputuri si de atunci consider ca suntem prieteni

Deci , Sky iti doresc sa te insanatosesti , sa scapi de problemele de sanatate care in ultimul timp te-au tot incercat , lasa-o mai usor cu munca , la urma urmei viata este inainte de toate .

ps: anul asta vreau sa mergem la pescuit impreuna , poate ma inveti si pe mine sa pescuiesc pastrav !

Multa sanatate !

gessle
08-01-09, 14:42
Multa sanatate sky mama!:)

mondo
08-01-09, 16:32
Sper sa treci cat mai repede peste problemele pe care le ai si sa revii printre noi si insanatosire grabnica daca de asta ai nevoie.

shadowman
08-01-09, 17:23
Respecte!
Din mesajele trimise de restul prietenilor din forum,reiese ca ai fi bolnav.Nu stiu care e situatia dar eu,sincer iti doresc insanatosire cat mai rapida,sanatate si un an nou fericit.Sa ai grija de tine.
Sanatatea e mai importanta,restul vine dela sine!
Bafta!

val
08-01-09, 21:37
Sanatate prietene!

dic_star79
08-01-09, 22:28
Multa sanatate si de la mine si cum am mai spus las o mai usor cu munca.

andre
09-01-09, 06:39
Sunt alaturi de tine.Esti primul nume pe care l-am intalnit,cu multi ani in urma,
cand am pus primul SS2 in PC si am intrat pe net sa aflu cum se "pescuieste".
Pe unde postai tu nu mai trebuiau puse intrebari....totul era clar.
Sa auzim numai de bine !

horatyu
09-01-09, 23:19
Sky poate daca ceri si pe acest forum o sugestie pt aritmia ta gasesti o rezolvare cumva

bolile de inima sunt multe si au cauze ciudate uneori

Sanatate iti doresc din suflet

Eu am dorit sa te intalnesc in Austria ...dar nu ai venit , la fel in Bucuresti la intalnirea din 12 iulie de la Finu lui Satenicu sper totusi ca o sa ne intalnim candva , undeva , nu numai pe forum
la o bere :cheers:

skycleaner
10-01-09, 12:36
Doamne m-ati emotionat pana la lacrimi. Nici nu stiti ce surpriza mi-ati facut. Nici nu stiu cum sa va multumesc. Nu ma asteptam la asta. Am facut fibrilatie paroxistica in noaptea de Anul Nou si am ajuns din nou la spital. Acum stau la pat acasa insa trebuie sa merg din nou la munca in curand caci eu nu lucrez cu carte munca inca si nu am dreptul la concediu medical si banii se duc si tot asa... Va multumesc inca o data! Oameni super!

comerciantul
10-01-09, 12:39
asa e viata, ce sa-i faci; dar va fi bine; mergem inainte. dupa furtuna va iesi soarele din nou, chiar daca uneori intarzie. :clap:

gessle
10-01-09, 21:31
A revenit skycleaner !!!:clap: :cheers:

Sandutsu
10-01-09, 22:50
Multa multa sanatate si insanatosire grabnica! Sa nu mai ai nevoie de :doctor:

maximuss
10-01-09, 23:48
Ai grija sa nu uiti pastilele ca e mare belea . Eu le neglijez si nu se stie ... cu inima nu ne putem juca. :sorry:

resofty
11-01-09, 23:54
skycleaner sa fii sanatos,ai grija de sanatate fiindca e cea mai importanta!