View Full Version : pc to telefon gratis?
dudusaltan
10-05-07, 12:29
Am gasit un program care se spune ca poti vorbi gratis de pe pc pe telefon.
L-am instalat si functioneaza dar eu avand net de la Zapp ma tem ca voi fi taxat.Va dau linkul de unde l-am dat jos:
http://scripturi.3xforum.ro/redir.php?http%3A%2F%2Fwww.voipdiscount.com%2Fgetfrommirror.php
Daca are cineva curaj sa-l probeze si sa puna concluziile aici pe forum.
laleauaneagra
10-05-07, 13:13
nu sint valabile stai linistit trebuie sa ai cont
dudusaltan
10-05-07, 13:35
nu sint valabile stai linistit trebuie sa ai cont
Eu l-am instalat azi si am facut cateva apeluri pe fixul meu si pe mobil.
Telefoanele suna dar nu am raspuns la ele.Pe siteul lor spune ca poti vorbi gratis un minut.L-ai instalat si nu te lasa sa suni ca nu ai cont?
Te lasa sa faci trei apeluri si dupa aceea trebuie sa cumperi credit
laleauaneagra
10-05-07, 17:31
cind am ajuns la cont mam oprit.trebuie sa te ademeneasca cu 3 apeluri si gata.sint multe asemenea softuri si adrese dar totul se rezuma la bani eu foloseam adrese ptr mesaje si erau unele care mergeau pe gratis dar acum nu mai stiu ca nu mai folosesc.sint prea multe oferte pe telefonia mobila
Este vorba de Voice Over IP ceea ce inseamna ca undeva au un server care iti face legatura de la PC (prin softulete care suporta VoIP) la un telefon fix/mobil (printr-o linie telefonica) care tot de un furnizor de telefonie e gestionata... iar telefonie, mai ales mobila, pe gratis nu exista :D
Probabil asa au convenit in contract sa dea primele 3 apeluri gratuite... in final tot trebuie platite convorbirile... singura modalitate gratuita e la sms-uri dar si alea deja cam dispar sau sunt contra cost...
Eu nici nu mai bag de seama cand vad site-uri de genul asta... sunt lamurit...
Este vorba de Voice Over IP ceea ce inseamna ca undeva au un server care iti face legatura de la PC (prin softulete care suporta VoIP) la un telefon fix/mobil (printr-o linie telefonica) care tot de un furnizor de telefonie e gestionata... iar telefonie, mai ales mobila, pe gratis nu exista :D
Probabil asa au convenit in contract sa dea primele 3 apeluri gratuite... in final tot trebuie platite convorbirile... singura modalitate gratuita e la sms-uri dar si alea deja cam dispar sau sunt contra cost...
Eu nici nu mai bag de seama cand vad site-uri de genul asta... sunt lamurit...
Eu dinpotriva le bag in seama pt ca pentru mine sint foarte utile.
Faci un cont cu 10 euro si vb in Rominia cu 4 centi pe minut (tel fix) si pe gratis in vreo 14 tari.
Eu zic ca merita .
O sa studiez si eu preturile zilele astea... poate acum chiar e rentabil ca pret/calitate fatza de ce ofera companiile de telefonie de la noi...