Log in

View Full Version : am soleron ofer recompensa pt instalare

superstar
02-05-07, 10:13
sunt superstar,ofer 50 ron celui ce louieste in dolj sau olt si vine la mine sa faca o configurare a soleronului la net.astept raspuns urgent.va multumesc

pacala68
03-05-07, 03:03
Buna gluma . ce te'npiedica sa-l configurezi singur ?
http://sateliti.org/showthread.php?t=40

-minus
03-05-07, 03:37
Buna gluma . ce te'npiedica sa-l configurezi singur ?
http://sateliti.org/showthread.php?t=40

Stiu ca vi se pare o gluma,dar omul chiar vorbeste serios,am incercat de n ori sa-l lamuresc,inclusiv dind-ui acelasi link care iti arata mura-n gura tot ce trebuie si cum sa faci,nu mai vorbesc de mess,ce sa mai omul nu le are deloc e 000000 total dar vrea sa fie in pas cu tehnologia,asa ca cei ce stati in zona luat-ti legatura cu el,poate gasiti o cale amiabila avantajoasa reciproc si sa-l ajutati,nu de alta dar a incercat totul si nu intelege,stie doar sa butoneze telecomanda si atit,succes celor ce il vor ajuta......!

pacala68
05-05-07, 00:25
Atunci sa caute un pusti de prin vecini care stie sa puna windoza .
Alternativa un instalator digi/dolce/max/focus .

-minus
05-05-07, 00:56
Atunci sa caute un pusti de prin vecini care stie sa puna windoza .
Alternativa un instalator digi/dolce/max/focus .
Pentru mine e prea departe ca ma duceam eu,chiar nu e nimeni pe forum din zona aceea? omul ofera recompensa financiara 50 ron pentru cele citeva minute petrecute la el sa-i setati receptorul!!

outcast
05-05-07, 01:50
problema e ca omul trebuie sa invete sa butoneze....cind are o problema ce face da iar 50 ron?

pacala68
05-05-07, 04:46
Sa invete intii sa puna problema in contextul corect .
Eu nu sint din Dolj / Olt , ma calific pt job ? :D ( Sa nu ma caute pt ca sint prea lenes :D )
- Provider internet ?
- Politica providerului este restrictiva ?
- Tip modem daca este cazul ?
- Exista router ?
- Exista infrastructura ( cablu utp / mufe etc ) ?

-minus
05-05-07, 10:42
Eu nu sint din Dolj / Olt , ma calific pt job ? :D ( Sa nu ma caute pt ca sint prea lenes :D )
- Provider internet ?
- Exista router ?

ARE tot cei trebuie inclusiv router,infrastructura,cabluri mufe,sa documentat,lam mai ajutat si noi pe chat,pe mess,dar mai departe nu se descurca!

XVanish
05-05-07, 15:39
- Provider internet ?
- Exista router ?

Nu fi lenes... pana iti da omul 2 beri i-ai rezolvat treaba :D

superstar
06-05-07, 16:46
nu mai e valabila oferta

superstar
06-05-07, 16:48
prea va dati aere de vedete de ce nu arata ti ce puteti

-minus
06-05-07, 16:59

Deja ai sarit calul parinte,dupa ca ce mai esti si popa mai ai si pretentii,nu crezi ca in ultimile 2 luni ti sa dat mura-n gura totul? ai avut la dispozitie absolut orce informatie,ai fost ajutat de foarte multi useri,atit pe chat,pe forum cit si pe mess,sa-ti fie rusine ca asa ne multumesti,te-ai vazut cu sacii in caruta si gata acum te dai mare ,eu iti spun ca prin gestul pe care lai facut ai pierdut fff mult,mai ales ca nu ai oferit vreo informatie utila pentru nimeni,doar ai cerut si ti sa oferit,acum te comporti urat,dar tine minte!!!!! o sa mai ai nevoie de noi curand dar nu vei mai primi nici un ajutor de la nimeni,iar din partea mea poate doar D-zeu sa te mai ajute,ca eu unul te-am sters si din lista de mess deci cu mine ai terminat-o definitiv,si nu cred ca va mai binevoi cineva sa-ti raspunda,RUSINE PARINTE,pentru astfel de vorbe!!!

superstar
06-05-07, 17:07
va multumesc la toti ca m ati ajutat foarte mult si raman dator

superstar
06-05-07, 17:36
totul se face dar cu rabdare

superstar
06-05-07, 17:37
daca am jignit pe cineva va cer mii de scuze nu o sa se mai repete

superstar
06-05-07, 17:39
doar suntem oameni si gresim

superstar
06-05-07, 17:39
dar nu rezolvam nimic prin razbunare si ura

superstar
06-05-07, 17:46
catre spaniolul adresez urmatoarele randuri;eu zic sa stai linistit nu ti o ia nimeni inainte,esti bun dar mai ai si tu unele iesiri maai spectaculoase,oricum nu ma deranjeaza cu nimic ce ai scris tu sa fii sanatos si sa ajuti si pe altii care au nevoie de sfatul tau.

-minus
06-05-07, 18:26
catre spaniolul adresez urmatoarele randuri;eu zic sa stai linistit nu ti o ia nimeni inainte,esti bun dar mai ai si tu unele iesiri maai spectaculoase,oricum nu ma deranjeaza cu nimic ce ai scris tu sa fii sanatos si sa ajuti si pe altii care au nevoie de sfatul tau.

Pai si asta ce mai e parinte? un sfat?

superstar prea va dati aere de vedete de ce nu arata ti ce puteti

outcast
06-05-07, 18:33
Pai si asta ce mai e parinte? un sfat?

superstar prea va dati aere de vedete de ce nu arata ti ce puteti

cool down......timpul coace ciresele!

superstar
06-05-07, 19:58
daca nu da ploaie se usuca

-minus
06-05-07, 20:35

Parinte la asemenea afirmatie nu mai e nevoie sa uzi ciresii,ca sau uscat deja!!

pacala68
08-05-07, 00:45
cool down......timpul coace ciresele!
Te inseli , nu toti au capacitatea de evolutie

XVanish
08-05-07, 00:58
Eu zic sa o lasati mai moale ca nu sunteti la sectiunea offtopic...

@superstar: Nu are rost sa te superi pt simplul fapt ca nu e nimeni in zona ta sa mearga personal sa te ajute... noi te ajutam cu ce putem si cum putem... daca era vorba de un calculator ma conectam pe el si til rezolvam dar fiind vorba de un receiver extern iti dai seama ca nu exista decat doua solutii: ori til rezolva careva (si aici se pare ca nu ai noroc) ori te pui si til configurezi singur, linistit si fara nervi... cu putina rabdare si atentie ti-l configurezi...
Nu rezolvi nimic daca te descarci pe cei care au incearcat sa te ajute...

Eu iti urez succes!

-minus
08-05-07, 01:03
Eu zic sa o lasati mai moale ca nu sunteti la sectiunea offtopic...

@superstar: Nu are rost sa te superi pt simplul fapt ca nu e nimeni in zona ta sa mearga personal sa te ajute... noi te ajutam cu ce putem si cum putem... daca era vorba de un calculator ma conectam pe el si til rezolvam dar fiind vorba de un receiver extern iti dai seama ca nu exista decat doua solutii: ori til rezolva careva (si aici se pare ca nu ai noroc) ori te pui si til configurezi singur, linistit si fara nervi... cu putina rabdare si atentie ti-l rezolvi...
Nu rezolvi nimic daca te descarci pe cei care au incearcat sa te ajute...

Eu iti urez succes!

A reusit man,dar dupa ce a reusit nea multumit cum ai citit mai sus,pe deasupra mai e si popa,nu a tinut cont ca 2 luni lam ajutat cu tot ce am putut,mai ales ca am stat zilnic cel putin 30 min pe mess sai explic,cum a vazut ca era usor cum ia scapat perla din gura,eu unul nui mai spun nimic,lam sters si din mess voi nu aveti decit e alegerea voastra,dar sa va multumeasca careva asa cum a facut-o el cred ca ati proceda ca mine!!
Sunt curios ce io fi zis celui ce ia instalat receiverul{configurat}

outcast
08-05-07, 01:29
Te inseli , nu toti au capacitatea de evolutie

...ai dreptate....am vazut si eu.....

Einstein
08-05-07, 01:37
Nu mai continuati discutia/cearta asta. Nu are rost. :(

superstar
08-05-07, 18:37
fratilor am avut mare noroc datorita voua ,am rezolvat cu soleronul,merge super,va multumesc mult in special domnului alex bogdan .l-am configurat am avut si putin noroc acum am linie ,vad cam tot ce se poate vedea si sunt foarte multumit. va multumesc.

-minus
08-05-07, 20:58
Nik-ul este spaniolul nu e nevoie sa-mi dai tot numele,ok!! se accepta multumirile ca scuze, sa zic asa!

outcast
08-05-07, 23:54
s-au copt ciresele.....

dyngo
09-05-07, 11:36
Upss, se pare ca a cam ploat in anuite zone....:rolleyes:

Snow
09-05-07, 12:11
. daca era vorba de un calculator ma conectam pe el si til rezolvam dar fiind vorba de un receiver extern .......
e un reciver cu sistem de operare linux si placa de retea. ce rezulta de aici?....

ps. pentru restul, ar fi bine sa-i puneti punct discutiei

toate bune

-minus
09-05-07, 12:16
Cred ca alte comentarii nu mai au rost,incheiem aici subiectul ciresilor....

XVanish
10-05-07, 00:14
e un reciver cu sistem de operare linux si placa de retea. ce rezulta de aici?....
M-am gandit si eu la asta... eu ma refeream la faptul ca nu-i un calculator cu un ss2 pe el sa stiu sigur ca il rezolv... pe un receiver extern n-am lucrat veci... deci nu are rost sa-i promit la om ca-l rezolv din moment ce nu stiu exact cum se configureaza un receiver... sau ce probleme pot aparea... iti dai seama ca daca stiam cei de facut il ajutam de mult...

Sper sa ma invart si eu cat mai repede sa-mi iau si un receiver extern ca tot omu...