View Full Version : de 1 Mai pentru baieti
de 1Mai ptr toti colegii mei de pe forum un mic si o bere virtuala .Sa va fie de bine http://img480.imageshack.us/img480/459/dsc00301ti4.jpg
imaginea nu am putut sa o pun direct dar e bine si asa
si pentru ca tot venii vorba hai sa facem o adunare intr-o locatie,ex un oras din centrul tarii unde ne putem aduna ,vorbii,un schimb de pareri ,un mic ,o bere ,macar cei care sant din tara ,stiu ca sant colegi si din afara tarii
Sa vedm cine este de acord, cine este pentru sa posteze data si locatia .
se vor strange datele si se va stabilii locatia finala si data
Sa vedem cine este de acord.
Astept parerile dumneavoastra
Eu cred ca este o idee buna.
si pentru ca tot venii vorba hai sa facem o adunare intr-o locatie,ex un oras din centrul tarii unde ne putem aduna ,vorbii,un schimb de pareri ,un mic ,o bere ,macar cei care sant din tara ,stiu ca sant colegi si din afara tarii
Nu e o idee rea!!
de 1Mai ptr toti colegii mei de pe forum un mic si o bere virtuala .Sa va fie de binehttp://img480.imageshack.us/img480/459/dsc00301ti4.jpg
Multumesc!
Ideea nu e rea, ma gandeam si eu la o intalnire undeva dar cred ca e prea devreme, sa se mai cunoasca lumea si apoi nu ar fi rau de organizat, intr-un weekend, un meeting la o cabana :D
Multumesc!
Ideea nu e rea, ma gandeam si eu la o intalnire undeva dar cred ca e prea devreme, sa se mai cunoasca lumea si apoi nu ar fi rau de organizat, intr-un weekend, un meeting la o cabana :D
Da ar fi ceva,cu o bere,un gratarel,povesti cu si despre sateliti si nu numai,ar fi interesant citi vor dori sa vina o zi-doua undeva la munte-mare,e o sugestie buna,ramine de vaut cind si cum,
imaginea nu am putut sa o pun direct dar e bine si asa
Ti-am facut sa mearga poza. Intra pe edit sa vezi cum am facut...
laleauaneagra
02-05-07, 16:32
vine baiatu vine
Schimba bidonul si mai intoarcei pe aia de la jumate sa nu se arda!!!
Schimba bidonul si mai intoarcei pe aia de la jumate sa nu se arda!!!
Ar merge mai bine un Becks :D :D :D Micii arata bine...
hai sa facem o adunare intr-o locatie
Ideea e f. buna.
Problematica problema pt. cei de afara...
Eu as veni cu placere :D
Eu cred ca este o idee buna.hai domnii mei ati uitat chiar asa de repede?
as dorii mai multe pareri sa putem alege o locatie convenabila ptr toti.
Vad ca alti uzeri de pe alte forumuri au stabilit o data si o locatie,noi nu?
Chiar este asa de greu?
laleauaneagra
19-05-07, 15:37
eu am spus ca vin eu am cuvint astai defectu meu.voi hotariti
hai domnii mei ati uitat chiar asa de repede?
as dorii mai multe pareri sa putem alege o locatie convenabila ptr toti.
Vad ca alti uzeri de pe alte forumuri au stabilit o data si o locatie,noi nu?
Chiar este asa de greu?
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE
ce spuneti de 10AUGUST? atunci multi dintre noi care sunt pe alte meleaguri vor fi in tara,deci? locatia ori Bucuresti-Timisoara sau Brasov voi stabiliti!!
ce spuneti de 10AUGUST? atunci multi dintre noi care sunt pe alte meleaguri vor fi in tara,deci? locatia ori Bucuresti-Timisoara sau Brasov voi stabiliti!!
Sa vedem ce spun baietii!
dic_star79
25-05-07, 20:04
Cred ca cel mai bine ar fi sa deschidem un topic cu locatia fiecaruia dintre noi . Eu as veni cu cea mai mare placere daca nu o sa fiu in transee in ziua respectiva, dar pt o asa intalnire cred ca o dezertez.
Cred ca cel mai bine ar fi sa deschidem un topic cu locatia fiecaruia dintre noi . Eu as veni cu cea mai mare placere daca nu o sa fiu in transee in ziua respectiva, dar pt o asa intalnire cred ca o dezertez.
eu adi sony locuiesc in constantza